20.6.2015

#189 Juhannuksen viettoa

Moikka! Edellisessä postauksessa sanoin, että päivittelen blogia vasta ensiviikon lopussa, mutta on vielä aikaa, joten kirjoitan nyt. Eilen oli siis Juhannusaatto. Lähdettiin aamulla käymään torilla, joka oli aivan täynnä ihmisiä. Siellä käytiin kahvilla ja torin jälkeen käytiin parissa kaupassa ja lähdettiin kotiin.


Hetken päästä laitettiin autoon tarvittavat tavarat, kun lähdettiin käymään mökillä. Mökillä ei mitään kummalista tehty, paistettiin kodassa makkaraa ja käytiin meidän toisten sukulaisten mökillä, joka on meidän mökin lähellä.


Onneksi oli kamera mukana, joten pystyi ottamaan kuvia, kun oli niiiin ihana sää! Onneksi tänne meille päin on tullut vihdoin lämpimät ilmat. Jonkin ajan päästä lähdettiin kotiin ja tehtiin hyvää ruokaa yhdessä.





Tästä postauksesta tuli tosi lyhyt, mutta toivottavasti se ei haittaa. Nyt ensiviikolla en pääse ratsastustunnille, ja olen koko ajan menossa, joten luultavasti en päivittele blogia ensiviikolla ollenkaan. Kamera on kuitenkin koko ajan hengessä mukana, joten saatte kahden viikon päästä postauksia kuvilla! Ja ensiviikolla tulee normaalisti postauksia, etenkin heppa-aiheisia. Jos en keksi postausideoita, haluaisitteko "puhelimen tyhjennys" postauksen? Toivotan kaikille hyvää Juhannusta!

♥: Emmi



2 kommenttia: