14.6.2015

#186 Kisahoitajana Aaltokankaalla!

Moi taas! Toinen postaus perään, mutta ei kait se haittaa. Halusin kertoa teille tästä päivästä kun olin kisahoitajana/kuvaajana Aaltokankaan kisoissa.

Eilen kun olin Ylirannalla, Emma pyysi mua Aaltokankaalle Jogin kisahoitajaksi. Jogi on siis Emman oma poni, joka asuu Ylirannalla. Totta kai suostuin, kun oli tarkoituksenakin tulla kuvaamaan kisoja. No sovittiin että olen paikan päällä klo 9:00.
      Lähdettiin aamulla kotoa klo 8:45, kun meiltä ei kestä kauaa ajaa Aaltokankaalle. Äiti tuli mukaan että löytäisin paikan, missä Emma oli, mutta löysin sen, joten äiti lähti. Menin vinkalle ja sain Jogin suoraan talutukseen. Siinä jonkin aikaa Jogia taluttelin, kun Emma meni katsomaan rataa.

Emma meni 80cm ja 100cm. Kun Emma tuli radankävelystä, se hyppäsi ponin selkään ja lähdettiin kävelemään maneesille, jossa oli verryttely. Siinä hetken kuvailin, kun Emma verkkasi, sitten se lähtikin kävelemään kenttää kohti.

1.

2. Emma ja Jogi

Radan jälkeen otin Jogin talutukseen. Lähdettiin kävelemään Emman äidin kanssa maneesille päin, jossa taluttelin Jogia. Emma jäi odottamaan että toinen radankävely alkaa. Jonkun ajan päästä Emma tuli, hyppäsi ponin selkään ja kävi hyppäämässä parit verkkaesteet. 100cm meni Emmalla ja Jogilla myös tosi hyvin! Radan jälkeen Jogi pääsi karsinaan, joten mun ei enään tarvinnut taluttaa Jogia. Musta oli kuulemma paljon apua, hyvä niin :)

No, sen jälkeen menin kuvailemaan muita ratsukoita ja Ronjakin oli siellä, joten kuvailtiin yhdessä. Kentän pohja Aaltokankaalla on todella pehmeä, ja hevoset menettävät jalat alta tuolla tosi helposti. Päivän aikana siellä yksi ratsukko kaatuikin.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Jos olet kuvassa, saat kopioida kuvan käyttöösi, mutta ilmoitathan siitä minulle, vaikka alas kommentilla. Jos et ole kuvassa, et saa kopioida kuvaa ja muutenkin kuvien kopiointi kielletty ilman lupaa!

Kuvia tuli aika paljon mutta ei haittaa. Mikä oli suosikkikuvasi? Kerro toki, moikka!

♥: Emmi




1 kommentti:

  1. Tosi kivan oloinen blogi sulla, hienoja kuvia ja ihania hevosia! jään kyllä seuraamaan ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minukin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.fi

    VastaaPoista