5.6.2015

#181 Haaste kaikille hevosbloggaajille


Haasteen voi toteuttaa kuka tahansa, vaikka tähän ei olisikaan haastettu. Muistakaa lisätä haastepostaukseen yllä oleva kuva mukaan. Haasteen saatuasi muista myös kiittää haasteen antajaa.

Joten kiitokset haasteesta Salla!

Kysymykset haastetuille:

1. Hevoset vai ponit?
Ponit, koska olen vielä aika lyhyt ja ponit on niin suloisia, on ne hevosetkin tietenkin, mutta olen tottunut menemään paljon enemmän poneilla kuin hevosilla, joten ne ponit on se juttu.

2. Kenttä vai maneesi?
Se riippuu aika paljon ilmasta, mutta sanon kummatkin, koska kesällä ulkona on mukavempi ratsastaa, kun maneesissa on hirveän kuuma ja talvella taas maneesissa on mukavempi ratsastaa, kun ulkona on hirveän kylmä. Joten kummatkin.

3. Koulu, esteet vai maasto?
Esteet ehdottomasti! On koulu ja maasto tosi mukava juttu myös, mutta olen jotenkin suuntautunut enemmän esteiden puolelle. 

4. Raippa vai kannukset?
Raippa, koska en ole käyttänyt kertaakaan kannuksia.

5. Suojat vai pintelit?
Suojat. Vaikka ne pintelit ovat ihanan värisiä, en silti tykkää laittaa pinteleitä, koska niissä on hirveä homma, jos sen laittaa väärinpäin jalkaan ja yms.

6. Lyhyt vai pitkä raippa?
Lyhyt. En osaa kovin pitää pitkää raippaa kädessä.


7. Tarhaus yksin vai laumassa?
Laumassa, koska uskon että hevosella, jolla ei ole kaveria tarhassa, on kyllästynyt. Ei tietenkään välttämättä, mutta ainakin luulen niin.

8. Ratsastuskoulu vai yksityistalli?
Ratsastuskoulu, koska en ole tottunut käymään yksitystalleilla.

9. Vuokrahevonen vai oma hevonen?
Sanoisin tähän ehdottomasti oma, mutta sanon vuokrahevonen kahdesta syystä. Ensinnäkin vuokrahevosesta ei ole yhtä paljon vastuuta kuin omasta ja olen allerginen hevosille, (se ei näy mitenkään eikä haittaa vaikka harrastan ratsastusta.) joten en varmaan pystyisi pitämään omaa hevosta. Mutta hyvää siedätystä tallilla käynti on.

10. Lempihevonen?
Mulla ei Ylirannalla ole oikein lempihevosta, mutta jos pitää sanoa niin Stokkis. Laitan tähän alas pari kuvaa Stokkiksesta.








2 kommenttia:

  1. Kivasti toteutettu tämä postaus! :) Ja hei, mä oon myös allerginen hevosille! :D Mutta koska meillä on ollut hevonen useamman vuoden, niin rupesin vaan käymään useammin tallilla, ja vaikka joskus allergia häiritsee jonkin verran, niin nyt pystyn käymään päivittäin tallilla ja vaikkei allergia ole kokonaan lähtenyt, niin aika hyvin olen siedättynyt. Tosin kaks ensimmäistä vuotta oli vähän vaikeita, ja silloin en käynyt kuin jotain kaksi tai neljä kertaa viikossa tallilla. Mutta jos olet melko allerginen, niin kannattaa aloittaa vähän varovaisemmin. Onnea sulle jatkossa ja mä ainakin uskon, että sulla on joskus ihan hyvät mahikset omistaa hevonen, sillä varsinkin jos on joku tietty hevonen, vaikka hoitsu niin kun on hyvin siedättynyt sille, niin paremmin siedättyy muillekin. :) Oho tais tulla aika pitkä pätkä tekstiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Niin toivottavasti sellainen haave on voimassa :)

      Poista