24.5.2015

#175 Sateinen kisapäivä Pikkaralassa

Moi taas! Eilen olin Ronjan mukana Pikkaralassa, Ronjan estekisojen merkeissä. Joten ajattelin kertoa teille siitä päivästä.

Heräsin aamulla klo 6:00 ja söin aamupalan ja puin vaatteet päälle. Lähdettiin ajamaan Ronjalle noin 6:30 ja perillä oltiin 6:45. Ronja jo harjaili Krisseä ulkona ja Riikka Anskua, kun hän kisasi taas Anskulla.

Menin auttamaan Ronjaa ponin hoitamisessa ja laitettiin Krisselle suojat, loimi ja toiset päitset päähän. Sitten pistettiin Ansku ja Krisse vinkkaan ja laitettiin loput tavarat kyytiin. Lähdettiin matkaan 7:30. Perillä Pikkaralassa oltiin noin klo 8:00.

Mentiin ensimmäisenä kansliaan ilmoittamaan lähdöt ja sen jälkeen otettiin Ansku vinkasta, koska Riikka meni Anskulla 70cm ja 80cm. Pitelin Anskua kun Ronja laittoi sille satulan. Sen jälkeen menin taluttelemaan Anskua maneesiin. Sitten menimmekin katsomaan Riikan rataa.



Riikalla ja Anskulla tuli 0vp ja Riikka voitti luokan! Sitten menin ulos kävelyttämään Anskua ja seuraava luokka oli 80cm. 80cm luokkia oli kaksi ja Ronja meni toisessa osassa. Katsottiin Ronjan kanssa eka 80cm, jossa Riikka meni ja Riikka voitti senkin!

Heti Riikan suorituksen jälkeen mentiin laittamaan Krisseä valmiiksi. Ronja meni verkkaamaan heti ja vähän ajan päästä alkoi toinen osa.



Ronjalla meni 80cm meni todella hyvin, ja puolestaan Ronja voitti luokan! Sitten menin taluttelemaan Krisseä ja Ronja meni katsomaan 90cm rataa.



Sitten oli vuorossa 90cm ja Ronjalla meni se todella hyvin, vaikka tulikin pari virhepistettä. Olihan se vasta Ronjan ja Krissen toinen 90cm kisoissa.

Sitten lastattiin Krisse vinkkaan. Koko päivän oli todella huono ilma, tuuli aivan kamalasti. 90cm keskeytyi hetkeksi kun kaikki esteet kaatuivat tuulen ansiosta ja kaikki myyntiteltat myös.

Ronjalle tultiin 13:30 ja laitettiin hevosille vedet.

Mitä tykkäsitte? Kertokaa ihmeessä, moikka!

♥: Emmi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti