4.5.2015

#167 Jumppasarjaa Anskulla!

Viikonloppuna olin ratsastamassa Anskulla, kun Ronjan äiti piti taas estetunnin. Tällä kertaa oli vuorossa jumppasarjaa. Kuvaajaa ei ollut, joten laitan jotain kuvia, missä olen Anskulla estetunnilla.

Äiti vei mut tallille, ja lähti. Menin odottamaan hetkeksi sisälle, kun siellä oli joitain vieraita. Kun ne lähtivät, mentiin ulos hakemaan Anskua. Aloin harjailemaan Anskua rauhassa ja pistin sille suojat ja etujalkoihin bootsit. Sen jälkeen laitoin satulan ja suitset.

Menin vaihtamaan varusteet ja Ronjan äiti lähti taluttelemaan Anskua kentälle. Hyppäsin selkään ja aloin kävellä pitkillä ohjilla. Vähän ajan päästä otin ohjat käteen ja aloin tekemään ympyröitä ja voltteja. Jotenkin se oli hankalaa, kun en aina tehnyt siihen paikkaan ympyrää, mihin se piti tehdä.



Kun olin tehnyt ympyröitä, alettiin tulemaan tehtävää. Ensin tehtiin ravissa kulmaan voltti ja sen jälkeen siirryttiin käyntiin. Pari askelta käyntiä, ja uudestaan raviin. Toiseen kulmaan ravissa voltti ja sen jälkeen keskihalkaisijalta sarjalle. Aluksi tultiin kahta ristikkoa.

Ne meni ihan kivasti, mutta Ansku meinasi pari kertaa työntää ulos itseään. Vähän ajan päästä nostettiin esteitä ja tultiin samaa tehtävää. Se meni hyvin, mutta ope huomautti että, pitää enemmän myödätä.


Vähän ajan päästä laitettiin vielä kolmas este sarjaan ja tultiin sitä. Ope kehui kun tuli monta kertaa hyvä lähestyminen. Pari kertaa tuli vähän vinosti esteelle, mutta sain kuitenkin ohjattua eteenpäin.

Tunti alkoi loppumaan, niin ravailin vielä ja tein ympyröitä,voltteja,suunnanmuutoksia ja kaikenlaisia kiemuroita. Silloin tuntui että Anskusta löytyi virtaa. Ihan tyytyväinen olin tuntiin :) Laittelin Anskun pois ja sovittiin seuraava tunti.



Toivottavasti tykkäsitte, moikka!

♥: Emmi





2 kommenttia: