11.5.2015

#169 Äimärautiolla

Moikka. Eilen olin Ronjan mukana estekilpailuissa, Äimärautiolla. Äimärautiolla oli estekilpailut ja Ronja meni Krissellä 80cm ja 90cm. Joten kerronpa eilisestä.

Menin Ronjalle jo 8:00, koska kisat alkoivat 10:00. Kun menin, niin alettiin hoitamaan Krisseä ja Ronja pisti sille suojat ja loimen päälle. Sitten pistettiin hevoset traileriin ja käytiin vielä sisällä. Anskukin lähti mukaan, kun yksi Riikka meni sillä 80cm.

Lähdettiin noin 8:30 ja oltiin perillä 9:05. Mentiin ensimmäisenä käymään yläkerrassa, jossa Ronja ilmottautui. Sen jälkeen mentiin laittamaan Krisseä valmiiksi. Kun Krisse oli valmis, Ronja hyppäsi selkään ja lähti kävelemään verryttelypaikkaa kohti. Siellä Ronja hyppäsi selästä pois ja meni kävelemään rataa. Sillä aikaa taluttelin Krisseä.

Sitten Ronja meni maneesiin verkkaamaan ja menin kuvaaman sinne. Ihme kyllä, sain ihan kivoja kuvia maneesissa! Ilmeisesti valo riitti sen verran hyvin että kuvistakin tuli jonkinlaisia. Ronja meni neljäntenä 80cm luokassa.





80cm meni Ronjalla tosi hyvin tuli nolla rata ja sai ruusukkeen! Sen jälkeen Ronja meni hakemaan ruusuketta ja jäin pitelemään Krisseä. Jonkun ajan päästä Ronja lähti tutustumaan 90cm luokkaan ja Ronjaa jännitti se aika paljon, koska se oli Ronjan ja Krissen ensimmäinen 90cm kisoissa. Menin kuvaamaan Ronjan radan.


90cm meni tosi hyvin, vaikka yksi kielto tulikin. Sehän oli vasta Ronjan ja Krissen eka 90cm. Sen jälkeen mentiin viemään Krisse pois ja riisuttiin siltä varusteet. Sitten pistettiin se takaisin traileriin ja mentiin kuvaamaan muita luokkia. 










Oliko kivoja kuvia? Mikä oli teidän suosikki? Kertokaa!
Muistakaa kuitenkin että saatte ottaa kuvan vain jos olet itse siinä! Moikka!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti