3.12.2015

Joulukalenterin luukku 3: Vahvuudet/heikkoudet ratsastajana


Tämän päivän aiheena on vahvuudet/heikkoudet minussa ratsastajana. Monella voi löytyä vahvuuksia enemmän kuin heikkouksia, mutta joillakin taas toisin päin. Itselläni on varmaankin heikkouksia enemmän, joten nyt kerronkin omat vahvuuteni ja heikkouteni.

VAHVUUDET:
1. En luovuta helposti. Monesti jos on ratsastettavana joku jääräpäisempi tapaus, joka haluaa mennä omia reittejään, eikä esimerkiksi käänny, kun pitää, en helpolla luovuta. Kesäkuussa oli varmaan elämäni rankin estetunti :D. Jos et ole lukenut postausta, pääset siihen TÄSTÄ.

2. Jos tipun, nousen takaisin selkään. Tietenkin aina kannattaa nousta takaisin selkään, vaikka tippuukin, mutta ei toki silloin, jos oikein pahasti sattuu. Itselleni ei ole käynyt ikinä niin pahasti etten voisi ratsastaa, mutta pari kertaa on käynyt, että on sattunut aika kivasti, mutta kiipeän aina takaisin selkään.




Vahvuuksiin ei tule enempää mieleen, joten siirrytään heti heikkouksiin, joita kyllä riittää..

HEIKKOUDET:
1. Raipan käyttö. En kyllä tajua, mikä sen käytössä on vaikeaa. Joskus mulle pitää huutaa, että käytän raippaa.  Ainakin siihen pitäisi petrata paljon.

2. Kulmien ratsastus. Kulmien ratsastus sujuu välillä hyvin, välillä ei niinkään hyvin. Välillä en muista taivuttaa kulmissa ollenkaan ja ratsastaa tarpeeksi syvälle.

3. "Nukahtaminen." Yleensä kun ratsastan esim. Almalla, meinaan jäädä vain ratsastelemaan enkä tee töitä. Tosin viime tunnilla menin Almalla ja sain kehuja kuinka paljon tein töitä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti