9.8.2015

#207 Estevalmennuksessa Almalla!

Moi. Kuten mainitsinkin, mulla oli tänään luvassa estevalmennus. Mun lisäksi valmennuksessa oli neljä ratsastajaa. Menin tallille joskus 11 aikaan ja Salla ja Iitu tuli myös. Tuntiin oli sen verran aikaa, joten vietiin Hanna ja Helmi laitumelle. Iitu ratsasti Helmen ja menin Sallan kanssa Hannalla tandemilla.

Noin 12 aikaan haettiin ensin Alma laitumelta ja sitten Ruudi ja Tomppa. Alma menikin talutustunnille meidän valmennusta ennen, joten mun ei tarvinut laittaa sitä valmiiksi. Autoin Sallaa ja Iitua laittamaan hepat kuntoon ja sitten mentiin rakentamaan esteitä. Mentiin kentällä. Hetken päästä Selina tuli, koska se tuli kuvaamaan meitä. Kentälle rakennettiin viuhkaeste, oksereita ja pystyjä.

1. ♥

2.


Sen jälkeen menin odottelemaan että Alma tulee tunnilta ja vein sen kentälle ja hyppäsin selkään. Alma oli jo edellisellä tunnilla vertynyt sen verran, että aloin heti ravailemaan sillä. Tehtiin ravissa ympyröitä esteitten ympärille ja tultiin ensin vuorotellen ravissa ristikkoa. Tulin kahdesti Almalla ristikon ja hyvin se meni :D Sen jälkeen tultiin sama este pystynä laukassa. Sekin meni hyvin.

3.

4.

5.

6.

7.


Sitten alettiin tulla rataa yksitellen. Ensin tultiin mustavalkoinen pysty, josta jatkettiin keltavalkoiselle viuhkaesteelle, sen jälkeen mentiin sarjalle, jossa oli kaksi estettä, sen jälkeen kaarrettiin sinivalkoiselle pystylle josta jatkettiin portille. Ekalle esteelle tuli hyvä hyppy, toiselle vähän liian hitaasti, sarjalle hyvin, pystylle liian hitaasti ja portista Alma ei halunnutkaan mennä. Käännin tiukan käännöksen ja sitten se meni.

Hetken päästä tultiin uudestaan rata. Siinä pistin Almaan enemmän vauhtia ja koitin ratsastaa kaarteessa eteenpäin. Se meni kaikista esteistä paremmin yli ja portistakin se meni. Se rata meni paljon paremmin kuin edellinen.

8. Tää mun ilme? :D En oikeesti tajua, mulla on vaikka kuinka monessa kuvassa silmät kiinni ja vaikka minkä näkösiä ilmeitä...

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.


Sitten otettiin radasta vielä sarja ja viimeinen linja, jossa oli pysty ja portti. Sekin meni tosi hyvin, kun oli hyvä vauhti ja katse mukana. Sitten odottelinkin kun muut hyppäsivät ja mentiin loppuravit ja käynnit. Mun mielestä tunti meni tosi hyvin ja olin tyytyväinen Almaan :) Sitten laitettiin esteet pois kentältä ja tallissa harjasin Alman ja pesin sen sienellä, annoin heinät ja laitoin linimenttiä jalkoihin. Lopuksi vein Alman takaisin laitumelle ja lähdettiinkin kotiin.

16.


Mitä tykkäsitte tästä postauksesta? Mikä oli lempikuvasi? Kertokaa ihmeessä, moikka!

♥: Emmi

4 kommenttia: