5.8.2015

#205 Tallilla päivystämässä

Moikka! Maanantaina ja eilen en kerennyt kirjoittaa blogiin, joten tänään teen kaksi postausta. Ensimmäisessä postauksessa kerron, kun olin maanantaina päivystämässä Sallan kanssa. Tallille menin joskus kolmen aikoihin ja menin etsimään Sallaa. Salla oli hoitamassa heppoja, joten menin auttamaan sitä.

17:00 Alkoi ensimmäinen tunti, ja ennen sitä haettiin suokit laitumelta. Ratsastin Roopen laitumelta pois. Kun oltiin haettu kaikki suokit, haettiin Sallan kanssa Rosanni ja Lutte. Alman hain myös laitumelta, ja otettiin parit kuvat. Kun kaikki tunneille menevät hepat oli haettu, autettiin muita tuntilaisia.

1. Oma kypärä ei ollut mukana, piti lainata tallilta... :D

2. ♥

3.

Katsottiin jonkin aikaa tunteja ja pestiin pari hevosta. Myös hoidettiin pari. Illemmalla vietiin osa hevosista tarhaan ja osat laitumelle. Vietiin suokit ensimmäisenä, jonka jälkeen odotettiin paria apulaista että voitaisiin viedä puokit laitumelle. Kun kaikki hevoset oli viety, lähdettiin kotiin. Kello oli 21:00.

Pahoittelut tästä, että tää postaus oli lyhyt, mutta en oikein muista, mitä kaikkea tehtiin. Mutta seuraava postaus on tulossa heti tämän perään, joten siinä on enemmän tekstiä, moikka!

♥: Emmi

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! Meetkö/ ootko ikinä jonkun muun kaverin esim. Koulukaverinkaa tallilla päivystä mässä :DD tyhmä kysymys

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) en yleensä käy koulukavereiden kanssa päivystämässä tallilla, kun ei ole sellaisia jotka kävisivät mun kanssa samalla tallilla. Olen pääosin Sallan kanssa päivystämässä silloin tällöin :)

      Poista