5.4.2015

#157 Kiva tallipäivä ihanassa säässä!

Heippa! Viime postauksesta on taas aika rutkasti aikaa, joten nyt tulen kertomaan teille tämän päivän talleilusta. Kuviakin on niin paljon että on kiva kirjoittaa tästä päivästä.

Mennään kuitenkin asiaan. Eilen suunniteltiin Sallan kanssa että mentäisiin tallille. Joten aamulla nähtiin tallilla klo 11. Kun päästiin tallille ei tehty mitään erikoista, otettiin aluksi vain kuvia ulkona tarhaavista hevosista. Iso plussa oli mahtava ilma!


Ruudi


Ella


Tomppa 

Kun oltiin otettu hepoista kuvia, mentiin talliin ja tallissa harjattiin Melvis. Melvis tuntui hirveän isolta hoitaa, kun olen tottunut pieniä poneja hoitamaan :D  Kun oltiin Melvis harjattu, laitettiin se takaisin karsinaan ja lähdettiin hakemaan Almaa.


Melvis

Lähdin hakemaan Almaa tarhasta, jotta hoitaisimme senkin. Ennen kuin mentiin talliin, otettiin parit kuvat. 










Kun oltiin Alma hoidettu, vietiin se tarhaan takaisin ja haettiin Helmi sisälle, että päästään harjaamaan se. Helmi on Sallan hoitohevonen. Ei kai siinä mitään kun kaikki hevoset vuorotellen sisälle ja ulos :D


Helmi harjattu, vietiin se tarhaan ja haettiin vaihteeksi Valto sisään. 





No, kun oltiin Valto harjattu, vietiin se tarhaan ja otettiin Siru. Harjattiin sitä vähän aikaa, kunnes joku tyttö tuli ratsastamaan ja menin auttamaan sitä hevosen hakemisessa. 



Sen jälkeen mentiin katsomaan maneesiin kun se tyttö ratsasti. 


Tallille on tullut vähän aikaa sitten kaksi supersöpöä kissanpentua, Voitto ja Velmu! 

Sitten kun ei ollut oikein tekemistä, syötiin eväät ja kysyttiin tallinomistajalta mitä voitaisiin tehdä. Tallinomistaja sanoi, että voisimme jakaa heinät karsinoihin ja ratsastaa Airotilla. No, sitten mentiin heti laittamaan heinät karsinoihin, haettiin Airotti, varustettiin, tosin mentiin ilman satulaa vuorotellen.


Jouduin laittamaan tallin kypärän, kun oma ei ollut mukana :D


Alkuun kävelin uralla ja taivuttelin Airottia. Airotti on yleensä tosi laiska, mutta nyt se oli reippaammalla päällä. En oikeastaan mitään tiettyä juttua tehnyt, kunhan meni mitä keksin. 




En ratsastanut kun vähän aikaa, koska jalat puutui jotenkin ihmeellisesti. Salla tuli välissä kyytiin, Salla siinä ratsaseli jonkin aikaa, joten otin kuvia.




Kapusin takaisin selkään ja kun oltiin ratsastukset ratsastettu vein Airotin talliin ja tarhaan. Airotilla oli tosi kiva mennä! Se ei ole tuntikäytössä, koska se on yksityinen. Sen jälkeen ei tehty mitään ihmeellistä, vietiin Hanna ja Helmi talliin kun ne olivat karanneet tarhasta. Sitten lähdettiinkin kotiin.

Mitä tykkäsitte tälläisestä postauksesta, jossa oli enemmän kuvia? Kommentoikaa!

♥: Emmi



















3 kommenttia: