3.12.2016

Joulukalenterin 3.Luukku - Suosikkitehtävät koulussa ja esteillä



Tämän päivän luukussa kerron teille tehtävistä, joista tykkään esim. ratsastustunneilla. Meidän
ratsastusryhmä on estepainoitteinen, mutta sekaan kuitenkin löytyy tilaa koulutunneillekkin. Enimmäkseen hypätään mutta silloin kun mennään koulua, sitä tosissaan työstetään.


Estetunneilla tykkään eniten hypätä sarjoja ja linjoja. Pystyt ovat ehkä kivempia kuin okserit. 
Kaarevat linjat ovat mulle ehkä vaikeimmat ja niissä voi monesti tulla virheitä. Ratoja tykkään myös hypätä tosi paljon. 

Tykkään esimerkiksi tälläisistä radoista. Rata on helppo, mutta kuitenkin tarkkuutta vaativa. Tuollaiseenkin rataan mahtuu varmasti monia huonoja lähestymisiä ja paljon parannettavaa. Ainakin mulla. 

Estekisoissa radat ovat olleet tosi helppoja, mitä olen mennyt. Niissä yleensä katson hyvät reitit, tosin on pari kertaa ollut aika hankaliakin teitä, mitä on pitänyt miettiä. Välttämättä ne reitit eivät mene ihan niin kuin on suunnitellut, mullakin on käynyt niin :D

Tässä on yksi rata, minkä olen mennyt kisoissa. Tässä tuli yksi tosi tiukka käännös, mutta muuten rata oli tosi helppo. Eli mun lemppari estetehtävät on radat ja sarjat joista jatketaan esim. kaarevalla linjalla pysty.


Koulutunneilla tykkään eniten puomeista. Tykkään myös ihan tavallisista ympyröistä ja kolmikaarisesta kiemuraurasta. Me ei tunneilla mennä hirveästi koulua siis, mutta silloin kun mennään tehdään juuri jotain väistöjä ja sulkuja. 

Ensimmäiset koulukisanikin kävin vasta lokakuussa ja silloin keskityin vain mitä pitää seuraavaksi tehdä missäkin kohdassa, enkä esimerkiksi huolehtinut ollenkaan kulmien ratsastamisesta :D Mulla tosi helposti leviää kädet sivuille, joten niissä on ainakin tekemistä. 


Näissäkin on omat hommansa parantaa virheitä, kuten kiemurauralla, pitää käydä uralla asti ja tehdä hyvät kaarteet.  Mutta tässä näin yleisesti, mistä tykkään esteillä ja koulussa!







2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tykkään itsekin hypätä estetunneilla mieluiten sarjoja ja linjoja. Kaarevat linjat on kyllä kivoimpia, vaikka tosin yleensä vaikeimpia. Sulla on myös ihanan näkönen blogi ja kirjotat hyviä postauksia! Jäin lukijaksikin :)

    kamillaino.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiva että muillakin on samanlaisia tehtäviä mistä tykkää :)

      Poista