4.12.2013

#97 Joulukalenteri luukku 4 (Lempiponit Ylirannalla)

Ihan ensimmäisenä on Lutte. Lutte ei ole vilahdellut täällä blogissa juuri ollenkaan, joten kuulette vähän ponista. Lutte on ihana shettis-arabi risteytysponitamma. Lutella on ikää jo 18 vuotta. Lutte on sirkus Finlandian kasvatti eikä ponilta jekut lopu! Hoitaessa Lutte on kiltti, saattaa joskus uhkailla näykkimällä. Ei potki. Ratsastaessa Lutte on  kiltti ja tottelevainen. Esteistä Lutte ei tykkää.

Kuva: (c) Riina Vatanen
Elmo on ihana poniruuna. Hoitaessa Elmo on todella kiltti, ei pure eikä potki. Ratsastaessa Elmo on kiltti välillä laiska välillä reipas. Elmo rakastaa esteitä.

Jönssi on suloinen shetlanninponiruuna. Jönssi on tallin pienin maskotti ja vie kaikkien sydämmet. Jönssi on ovela ja saattaa tylsistyessään tulla kesällä sähkölankoista läpi. Jönssi on hoitaessa kiltti, saattaa esittää välillä vähän "kovis" :D Ratsastaessa Jönssi on reipas ja talvella jos on oikein kuuma, poni saattaa alkaa piehtaroimaan ratsastaja selässä. Jönssi rakastaa esteitä ja on kova vesipeto!


Valto on suloinen pieni nappisilmäinen poniruuna. Valto tuli tämän vuoden alussa tallille Espoosta. Valto on welsh poni. Hoitaessa Valto on SUPER kiltti ei tee mitään vaikka kiristää satulavyötä. Ratsastaessa Valtolta löytyy virtaa kovasti ja on kuuliainen ja kiltti. Valto rakastaa maastoilua ja esteitä.

Siru on ihana welsh tamma. Siru tuli Valton kanssa samalta tallilta ja Siru on Valton tyttöystävä. Siru on hoitaessa rauhallinen ei pure eikä potki. Ratsastaessa Siru on joskus laiska ja itsepäinen mutta kun on päättäväinen poni tottelee todella hyvin. Siru tykkää maastoilusta ja esteistä. 

Alma on söpö eestinponitamma. Alma on hoitaessa ihan kiltti paitsi saattaa potkia. Ratsastaessa Alma on kiltti ja reipas ja tykkää esteistä. Almalla olen ollut 2 kisoissa kuten tästä kuvasta näkyy. Alma tykkää maastoilla ja uida.

Nämä ei ollu sitte järjestyksessä mutta Lutte on ykkönen :) Toivottavasti piditte postauksesta!

♥: Emmi & Tähti






9 kommenttia:

  1. sori mut siru ja valto ei oo welshei :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan risteytysponeja on. ei niissä ole mitään näköä welsiksi edes.

      Poista
    2. tunnen sirun emän, joka on risteytysponi. silloin sirukaan ei voi olla welsh

      Poista
  2. ensinnäkiiinn Alma ei potki ( meen sillä aina ja käyn kisoisssa sillää että tiedän :) ) sitteee lutte pelkää esteitä ja ei samalla myöskään tykkää :) ja jönssihän tykkäs esteitä mutta sillä ei hypätä ennään:) tää ei oo sit negatiivinen kommentti :)) Hieno blogi ja kiva tekstiä !!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Alma välillä yrittää potkia. Jönssi tykkää esteistä vaikka ei enään hyppää. Kiitos :)

      Poista
    2. jönsillä kyllä mun mielestä vielä hypätään, mutta sillä ei ole ratsastajaa joka pystyy hyppäämään sillä...

      Poista
  3. ei hypätä ja ois kuuleppa moniakin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi sillä hypätään ehkä tiiän paremmin ko tommonen pikku pentu joka kuvittelee tietävänsä kaikesta kaiken.. et piä turpas kii

      Poista