28.12.2013

#106 Blogiarvostelu 10 blogia

Pitkästä aikaa blogiarvostelu.

Voittamattomat
"Voittamattomat" arkihevostenkanssa.blogspot.fi

Banneri on kivan yksinkertainen. Bannerin kaksi kuvaa ovat ihanan talvisia. Koko ulkoasu on kiva. Kuvat ova hyvälaatuisia ja teksti kivaa luettavaa.

Arvosana: 9-


Tejas Monsork
"Razzman Wee & Tejas Monsork" ponipojkar.blogspot.fi

Banneri on ihana, siinä on kivat kuvat. Bannerin otsikon fontti on ehkä vähän epäselvä. Koko ulkoasu on myös ihana. Kuvat ovat vähän ehkä huonolaatuisia mutta teksti on luettavaa.

Arvosana: 9


Love for animals
"Love for animals" iidalaine.blogspot.fi

Banneri ei oikeen mun silmään täsmää mutta koko ulkoasu on ihan kiva. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja teksti on selvää ja kivaa luettavaa.

Arvosana: 7+


Emma ja Vilma
"Emma ja Vilma" emmanhevosblogi.blogspot.fi

Banneri on aivan ihana ja jouluinen. Koko ulkoasu on täydellinen. Kuvat ovat hyvälaatuisia, videot on kiva lisä ja teksti on tosi kivaa luettavaa. Ihana blogi!

Arvosana: 10


ak.galleria.fi
"Ak galleria" hiekkalaatikonkukka.blogspot.fi

Banneri on tosi kiva kun siinä on monta hevosta. Koko ulkoasu on tumma mutta se ei haittaa. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja teksti hyvää luettavaa.

Arvosana: 9½


Ponityttöjen elämää
"Ponityttöjen elämää" ponijutut.blogspot.fi

Banneri ei oikeen miellytä mua. Bannerin kuvat ovat vähän huonolaatuisia ja tärähtäneitä. En myöskään tykkää otsikon fontista. Kuvat ovat vähän huonolaatuisia mutta teksti luettavaa.

Arvosana: 7-

Salvador B & Heidi

"Salvador b & Heidi" salvadorbjaheidi.blogspot.fi

Banneri on mun silmään ehkä liian yksinkertainen. Koko ulkoasu on ihan kiva. Kuvat on hyvälaatuisia ja teksti luettavaa.

Arvosana: 8


sweet dream with sweet pony
"Sweet dream with sweet pony" whatiseeveera.blogspot.fi

Banneri on ehkä vähän liian sekainen. Koko ulkoasu on ihan kiva. Kuvat ovat hyviä ja vähän huonoja. Teksti on luettavaa.

Arvosana: 8-


Haters gonna hate
"Haters gonna hate" edesainaeivoivoittaa.blogspot.fi

Banneri on täydellinen, sillä se on jouluinen ja kaksi kuvaa on kivasti sumennettu. Koko ulkoasu on tosi kiva. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja teksti on tosi kivaa luettavaa. Ihana blogi!

Arvosana: 10


My life is like a small pony
"My life is like a small pony" embbumooi.blogspot.fi

Banneri on ihan ok, mutta vähän epäselvä. Koko ulkoasu on ihan kiva. Kuvat ovat vähän huonolaatuisia mutta teksti ihan luettavaa.

Arvosana: 8-

Älkää pahastuko, nää on mun mielipiteitä! PS. Valitsin nämä facebookissa.

♥: Emmi & Tähti

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä ton Ponityttöjen elämää -blogin kuvat on ihan hyvälaatusia ottaen huomioon sen että ne on otettu kännykällä :D

    VastaaPoista