3.12.2013

#96 Joulukalenteri luukku 3 (Millä perusteella luen blogia?)

Joulukalenterin 3 luukku on hieman erilainen kuin ennen, nimittäin nyt kerron millä perusteella alan seuraamaan blogeja.

Aina kun katson jonkun blogin, huomioin ensimmäiseksi ulkoasun. Jokaisessa blogissa on yleensä banneri ja bannerin pitää olla siisti ja selvä eikä sellainen joka on todella sekainen ja räikeä. Ei tarvitse osata tehdä todella hieno ulkoasua. Bannerin voi tilata helposti muilta bloggaajilta jos ei itse osaa tai halua.

perfect two
                                       Tässä yksi blogi, jonka ulkoasusta pidän! http://viivijalucy.blogspot.fi/


Sitä ennen kun alan lukemaan blogin tekstiä katson kuvat. Itse tykkään selkeistä ja erittäin suuri koolla. Kaikki ei välttämättä omista järjestelmäkameraa, ja siksi ei saa kovin hyviä kuvia. Jos blogi ei miellytä minua menen pois blogista suoraa tietä.

Voitto kotiin
Tässä on blogi, jonka kuvat ovat selkeitä ja ihania! http://lillivoitto.blogspot.fi/


Kuvien jälkeen alan lukemaan tekstiä. En tykkää kovin siitä, että fonttikoko on mahdollisimman suurella, ja erivärisenä. Tekstiä on mukavampi lukea kun siinä on kappalejaot. Pienet kirjoitusvirheet ei haittaa, sillä ei niitä aina välttämättä edes näe. Jos blogin teksti on täynnä kirjoitusvirheitä ja sekavaa, se saattaa olla syy miksi en ole blogin lukija. Minulla on varmasti myös kirjoitusvirheitä vaikka en sitä itse huomaisi.

.Tyttöset kuin tähtöset
Tämän blogin kirjoitustyyli on jotenkin erilaista, ja sitä on kiva lukea! http://tinkerlilla.blogspot.fi/


Blogin nimi vaikuttaa myös lukemiseen, ja siihen olenko lukija. On kiva jos on erilaisia nimiä että ei ole pelkästään esim. My life. Blogin nimi kannattaa olla sellainen, minkä muistaa ja sellainen jota ei kovin monelta löydy.

This love lives forever
Tässä on juuri sellainen nimi, jota ei kovin monelta varmasti löydy! http://qheppa.blogspot.fi/


Siinä oli ne periaatteet miten alan lukemaan blogia. Kertokaa mitä tykkäsitte ja laittakaa kommenttia!

♥: Emmi & Tähti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti