11.4.2016

269. Esteharjoituksia Almalla

1.

Moi! Tämä postaus olisi pitänyt tehdä jo lauantaina, mutta oli vähän ongelmia, joten teen tämän nyt. Lauantaina mulla oli estetunti, kun vielä menin harjoittelemaan eilisiä kisoja varten. Ilmoitettiin mut tunnille ja pistettiin hevostoiveeksi Heppu, kun olin aika varma että menen Hepulla kisoissa. Tunti alkoi klo 15:00 ja tallille menin vähän ennen 14:00. Tallille saavuttua Heppu olikin menossa tunnille, joten ei tarvinnut laittaa sitä valmiiksi.

Olin koko päivän vahdannut seuran sivuja ja odottanut lähtölistoja ja lopulta ne olivatkin ilmestyneet nettiin. Lähtölistassa lukikin että menen Almalla! Sinänsä oli vähän yllätys, kun ajattelin että en saa Almaa, mutta eipä haitannut ollenkaan että menin kisoissa Almalla, päinvastoin! Almallahan olen kaikki kisat mennyt, luottoponi ♥ Sain vaihdettua tunnille ratsukseni Alman, että pääsisin harjoittelemaan hyppyjä sillä ennen kisoja. Almakin oli tunnilla, joten ei ollut kiirettä. Vähän ennen toisen tunnin loppua mentiin laittamaan esteitä ja Alisa tuli taluttamaan Almaa.

2. Käsi lähti reissuun...

3.


Kun esteet oli rakennettu, nousin selkään. Melkein heti alkoin ravissa verryttelemään kun Alma oli jo hyvin lämmitelty. Uralla tehtiin avotaivutuksia, jotka meni hyvin. Ravissa alettiin tulla ensimmäisenä ristikkoa ja puomeja. Puomit ja ristikko meni hyvin, ainut pieni ongelma oli kaareva linja, jolle tulin vähän liian suorasti. Ristikko nostettiin pystyksi ja ei tarvinnut hypätä sen kuin kerran, niin hyvin poni hyppäsi sen!

4. Käsi lähti reissuun part.2.

5.
Seuraavaksi tultiin rataa ja siitä tein piirroksen. Rata meni hyvin, tosin ensimmäisellä kerralla tuli turha kielto, johtuen siitä kun heitin ohjat kädestä ja jätin ponin yksin. Sain sen kuitenkin korjattua eikä kieltoja tullut enää ollenkaan. Kyllä Almalla virtaa riitti! Lopuksi tultiin jokainen rata, korkeudella, mikä mentiin kisoissa sitten. Rata meni tosi hyvin, vaikka saikin vähän pidätellä ponia. Sitten mentiinkin loppuravit ja tultiin pois selästä. Esteitä ei tarvinnut keretä, kun illalla alkoi radanrakennus.

6.

7.

8.

9.♥

10.

Tunnin jälkeen purin ponin, pistin sille loimen ja annoin leivän. Sitten menin yläkertaan kuuntelemaan aluelupa-koulutusta. Se kestikin aika kauan ja sitten lähdettiin rakentamaan rataa kisoja varten. Haettiin puomeja ja johteita maneesiin ja siivottiin tallin vessat ja katsomo. Sitten kun kaikki oli valmista, menin putsaamaan Alman varusteet ja laitoin sille valkoisen kisahuovan. Sitten lähdin kotiin.

Kunhan saan kisoista kuvia, teen tänne kisoista postauksen. Kertokaa mitä tykkäsitte ja ehdottakaa postausideoita, moikka!






2 kommenttia:

  1. Voitko tehä sen tuntihepat esittelyn
    ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Oon kokonaan unohtanut sen, koitan tehdä sen viikonloppuna! :)

      Poista