20.2.2016

257. Hööksin ostokset

Moi! Tänään mä ajattelin tehdä teille tällaisen ostostenesittely postauksen Hööksin ostoksista. Tosin niitä ei ole kuin pari, mutta päätin näyttää ne teille. Kuvat on netistä, koska niistä saa paremman käsityksen, minkälaisia asioita ostin ja minkälaisia ne ovat. Mutta nyt pidemmittä puheitta mennään ostoksiin!

Eli siis Hööksissä oli todella isot alennusmyynnit, niin kuin joka vuosi. Joku ehkä saattaa muistaa, kun tein sen ostoksen, jossa näytin ostamani saappaat todella halvalla hinnalla. Ale-tuotteista oli 50% alennusta, joten oli pakko mennä käymään Hööksissä!


1. Oranssit CRW Springfield -ratsastushousut

Näitä housuja olen katsellut monet kerrat Hööksissä, eikä ole tullut mieleenkään että olisin ostanut ne, niin kova hinta niillä oli. Kuitenkin ne olivat nyt alennuksessa, joten oli pakko ostaa! Omasta mielestäni nämä ovat kivan väriset ja ne joustaa hyvin päällä ja ovat todella mukavan tuntoiset. Sukkapuntit oli kiva lisä myös näissä ja polvipaikat myös.
Normaali hinta 113,50 euroa, alennuksessa 28,40 euroa

2. Competition Sock -ratsastussukat, 3kpl

Tosiaan, mulla löytyykin näitä saapassukkia ennestään jo, mutta päätin ostaa parit vielä lisää kun olivat niin halvat ja tosi hyviä jalassa. 
Normaali hinta 6,90 euroa, alennuksessa 2,40 euroa

Tästä postauksesta tulikin aika lyhyt, mutta toivottavasti ei haittaa. Blogiin pitäisi tulla uutta ulkoasua, kunhan uuden nimen blogille keksisin. Ei mulla muuta, moikka!




                                                                           



2 kommenttia:

  1. Mä haluan nuo housut!! Ihmettelen suuresti tuota hintaa ja olenkin kateellinen, että sait ne noin halvalla! :D Olen etsinyt juuri Grip-paikkoja ja todennut, ettei niitä myydä enää kovinkaan paljoa.. Pari viikkoa sitten kävin Hööksillä ja nuo samat housut olivat tarjouksessa, mutta hinta oli silti 60€, joten juuri uudet housut ostaneena en sitten malttanut :D

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D nuo oli kyllä tosi halvat housut oikeaan hintaan nähden!

      Poista