7.2.2016

254. Laskiaisrieha ihanassa säässä!

Moi! Tänään tallilla oli laskiaisrieha, johon olin lupautunut tulla talkoilemaan. Aamulla auto starttasi kotoa klo 10:30 ja tallilla olin klo 11:00. Sain tehtäväksi hakea Lassin tarhasta ja harjata sen. En muistanutkaan, kuinka vaikeaa oli saada Lassi tarhasta :D

Lopulta sain kuitenkin Lassin ulos tarhasta ja Sallakin tuli tallille. Vein Lassin talliin ja aloin harjaamaan Lassin. Harjauksen jälkeen vein sen omaan karsinaan ja menin hakemaan suitset valmiiksi. Lassi meni rekihevoseksi rekiajeluun, joten mentiin Sallan kanssa katsomaan Lassille sopivia valjaita.




1.
 Vietiin Lassi ulos, jossa sille laitettiin valjaat ja reki. Siinä meni jonkin aikaa, ja kun oltiin saatu kaikki valmiiksi, hypättiin Sallan kanssa reen kyytiin ja mentiin "tapahtumapaikalle".

Ihmisiä olikin jo saapunut paikalle jonottamaan rekiajeluun. Otin ihmisiltä maksuliput ja päästin ne reen kyytiin. Sallan kanssa ei siinä ihmeempiä tehty, otettiin lipukkeita ja pidettiin Lassia tarvittaessa paikallaan. 

2.

3. Mun lempikuva!♥

Laskiaisrieha kesti kaksi tuntia, se hurahti nopeasti! Rekiajelussa kävi todella paljon porukkaa, koko ajan oli pitkä jono. Lassi käytiin purkamassa ja vietiin se talliin. Riisuttiin siltä loput kamppeet ja annettiin sille lämmintä vettä, johon oli lisätty jotain. Pistettiin myös linimenttiä ja loimi päälle.

Siinä menikin jonkin aikaa, joten kävin loppuun ottamassa vielä kuvia hevosista, jotka laitankin tähän loppuun.

4. Nopsa

5. Veli

6. Alma ♥

7. Garsu

8. Tallille on tullut uusi poni, Felicia!

9. Felicia

Tällainen postaus tällä kertaa, mitä tykkäsitte? Tiistaina mulla ei ole ratsastustuntia, kun on muuta menoa, joten jos korvaan sen tunnin jonain muuna päivänä, niin postausta tulee. Kertokaa alas kommentteihin, mitä tykkäsitte ja mikä oli teidän suosikkikuva. Ensi postaukseen, moikka!







4 kommenttia:

  1. sanot liian monta kertaa tuolla että lassilassilassilassi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomasin itsekin, ainakin tietää että kyse on Lassista :D

      Poista