1.2.2016

253. Kaikki hyvä loppuu aikanaan...

...Nimittäin enään en hoida Simonaa. Talli lopetti ratsastastuskoulun pyörittämisen ja Simona myytiin ilmeisesti johonkin perheeseen, missä sillä ratsastellaan. Tosi harmi juttu että näin kävi tässäkin asiassa, niin ihana poni se oli ja olin ehtinyt tutustua siihen kunnolla. No ei voi mitään, sillä on varmasti kaikki hyvin ♥



Tästä eteenpäin blogissani kerron ratsastustunneistani ja muista tallijutuista. Koitan pitää blogin yhtä mielenkiintoisena. kuin se on ennenkin ollut, toivottavasti. Postauksia yritän parhaani mukaan tehdä, tosin koulu vie myös aikaa, että ihan joka päivä ei blogia kerkeä päivittää. Lähiaikoina ei ole huvittanut oikein keskittyä blogiin, liittyen edelliseen postaukseen.

Voisitte kertoa kommenteissa, minkälaisia postauksia haluaisitte ja onko blogissani parannettavaa, kun se nykyään on vähän niin kuin "tuntiratsastajan blogi". Saatte myös ehdotella blogille uutta nimeä, joka voi myös liittyä Almaan.


Tällä kertaa ei ollut oikeastaan mitään aihetta, tulin vähän päivittelemään kuulumisia ja kertomaan blogin "tulevaisuudesta". Mutta kertokaapa kommentteihin asioita, mitä ylemmäs kirjoitin. Moikka!




4 kommenttia:

  1. Harmi, otan osaa. Toivottavasti sillä on hyvä olla uudessa kodissaan.

    VastaaPoista
  2. No tee se mitä oot luvannu tehdä jo tammikuun aikana mutta eipä oo tullu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvitse tulla huutamaan tänne mulle, olen pahoillani ja lupaan tehdä kysymyspostauksen tässä kuussa.

      Poista