12.10.2015

#222 Selinan ponilla ratsastelua!

Moi! Viikonloppuna olin Selinalla yötä ja meillä oli tarkoitus ratsastaa sunnuntaina, (eilen) Selinan uudella omalla ponilla. Aamulla ratsastettiin ensin Harrilla, jonka jotkut varmaan muistaakin. Harrilla mentiin ihan kevyesti, kun se vähän ontui. Siitä ratsastuksesta en enempää kirjoitakkaan.


1.

2.

3.

4.
Sen jälkeen vietiin Harri talliin ja alettiin hoitamaan Selinan ponia, Sokrua. Pistettiin sille varusteet päälle ja lähdettiin kentälle. Selina ratsasti ensin Sokrulla ja sitten oli mun vuoro. Laitoin jalkkarit sopiviksi ja menin kävelemään. Sokru on tosi herkkä poni, joten sillä ei edes tarvinnut raippaa.

5.

6.

7.

Kävelin jonkun aikaa ja tein ympyröitä. Sitten aloinkin ravailemaan ja tekemään ympyröitä ja suunnanmuutoksia. Sokru tuntui kivalta ja tosi reippaalta. Välillä otin pieniä käyntipätkiä ja siirryin uudelleen raviin. Ravissa tein vielä hetken ympyröitä, ennen kuin aloin laukkaamaan.

8.
 Kenttä oli vähän liukas, joten toisella puolella pystyi ja kannatti laukata. Ympyrällä aloin laukkaamaan. Sokrulle ei tarvinut edes paljon laukkapohkeita antaa, kun se nosti laukan. Sen laukka tuntui kyllä tosi kivalta ja tasaiselta! Vaihdoin välillä suuntaa ja laukkasin toiseen suuntaan ja nekin laukat onnistui hyvin.

9.
Sitten lopuksi ravailin ja siirtyin käyntiin. Täytyy sanoa että Selinan poni oli kyllä tosi kiva ratsastaa! Lopuksi me sitten hoidettiin Sokru ja jätettiin karsinaan syömään heiniä.

Tätä postausta tehdessä, muistin, että mulla oli lauantaina estevalmennus ja sieltä olisi kuviakin, joten haluatteko, että teen joku päivä siitä postausta? Ja vielä en kerennyt tehdä sitä esittelysivua, mutta tällä viikolla se kuitenkin ilmestyy tänne blogin puolelle :) Kertokaa ihmeessä, moikka!

♥: Emmi


2 kommenttia: