11.10.2015

#221 Simonaa hoitamassa

Moi. Mun piti tehdä keskiviikkona ratsastustunnista postausta, mutta en kerennyt, koska aika menikin kokeiden lukuun. Kuitenkin mietin, että en sitä nyt enää kirjoita, nimittäin löytyy pari postausta, jotka pitää tehdä.

Kerron siis nyt perjantaista, kun olin tallilla hoitamassa Simonaa. Menin tallille 16:20 ja menin suoraan talliin. Simona oli vielä tarhassa. Simona ei mennyt millekkään tunnille, joten sainkin harjailla ja tehdä kaikkea muuta sen kanssa.

Haettiin Ronjan kanssa Simona ja sen tarhakaveri Aabra sisään. Sitten aloinkin hoitelemaan Simonaa, kun mentiin ottamaan Ronjan kanssa kuvia. Puunasin Simonan oikein puhtaaksi ja letitin sen harjankin. Laitoin sille suitset ja mentiin ottamaan kuvia. Laitan tähän nyt niitä kuvia, kun ei ole oikeastaan muuta kerrottavaa, hoideltiin vain Simonaa ja illalla lähdin kotiin.



































On se vaan niiiin ihana ♥

Kuvia tuli tosi paljon, mutta toivottavasti ei haittaa! Huomenna koitan tehdä uuden postauksen ja väsäillä Simonallekkin oman esittelysivun. Kertokaa mikä oli teidän suosikkikuva, moikka!

♥: Emmi

7 kommenttia:

  1. Itku meinaa tulla näitä kuvia katsoessas, kun ikävä nousee pintaan♥

    VastaaPoista
  2. miten joku voi olla noin söpö! ♥

    VastaaPoista
  3. Onpa Simona nättinä :3 selvästi hyvin hoidettu poni! :)

    VastaaPoista
  4. Pari kysymyst tuosta Ronjan perhee tallist?:) Onko sielä hyvä yhteishenki, onko hepat kilttejä, autetaanko tallilla toisia? Nääny on vähä tämmösii tyhmii kysymyksii mutta haluisin tietää ku haluaisin alottaa siel. Toivottavasti nää ei haittaa

    VastaaPoista