5.10.2015

#220 Uusi poni kuvioihin!

Moi! Viime postauksessa sanoinkin, että mulla olisi uusi hoitoponi tiedossa, ja eilen näin sen ensimmäistä kertaa! Kyseessä on siis 16-vuotias welshtamma, Simona. Simona tuli eräältä ratsastuskoululta Ronjan äidin uudelle ratsastuskoululle.

Eilen menin sinne tallille klo 12:00 ja menin etsimään Ronjaa. Ronja oli taukotuvassa ja näytti mulle mistä Simonan varusteet löytyvät. Sitten meninkin katsomaan talliin uutta hoitoponia, ai että Simona oli ihana! Se oli ihanan valkoinen ja sillä oli tosi pitkä harja. Melkein kun Tähti, mutta pienempi ♥

1.

2. Simona ♥


Olin edellisenä päivänä hakenut varastosta kolme pakillista harjoja ja muuta tavaraa. Vein Simonalle oman harjapakin ja paljon harjoja ja käyttämättömät päitset ja riimun, mikä löytyi kotoa. Päitset oli sopivat.

Menin harjaamaan Simonaa sen karsinaan ja laitoin sen valmiiksi talutustunnille. Simona oli kiinni karsinassa, että se ei karkaa, tai no se kuulemma saattaa yrittää lähtä jos ovi on auki. Mutta ensivaikutus poniin oli kyllä tosi positiivinen. Simona oli tosi kiltti! Maneesissa Simonalle tuli tosi pieni ratsastaja, joten talutin Simonaa koko talutusratsastuksen ajan.

Sen tunnin jälkeen sille tuli toinen ratsastaja, mutta sitä ei tarvinut taluttaa, joten menin talliin. Siellä laittelin vähän Simonan tavaroita ja siivosin sen karsinan. Sitten meninkin ottamaan kuvia Tähestä, kun se oli tullut myös sinne ♥

3.

4.

5. Tähellä on söpö tarhakaveri, Sandra :)


Tähteä en enään niin paljoa hoitele, kun sain nyt ihan ihan virallisen hoitoponin, mutta enköhän mä sitäkin joskus hoitele. Menin takaisin maneesiin ja sinne tuli vielä yksi ratsastaja Simonalle ja menin taluttamaan myös sitä. Sitten kun se tunti loppui, menin sen ratsastajan kanssa ottamaan Simonalta varusteet ja hoidettiin se yhdessä.

6. ♥


Lopuksi hoitelin vain Simonaa ja kävin joillekkin hepoille antamassa ulos heinät ja sitten lähdinkin kotiin. Mulla on siis Simonan hoitopäivät keskiviikkoisin ja perjantaisin ja joskus viikonloppuisinkin menen tallille. Koitan ottaa jokaiselle kerralle kameran mukaan, että saisin Simonasta enemmän kuvia. Postaustakin koitan tehdä niistä päivistä parhaani mukaan. Nyt keskiviikkona en mene tallille, koska en pääse mutta perjantaina menen.

Otin Simonan harjapakista ja sen sisällöstä kuvia, joten haluatteko että teen joku päivä harjapakin sisältö-postauksen? Teen Simonasta oman sivun, kunhan saan siitä enemmän kuvia ja tutustun siihen vielä enemmän. Huomenna mulla on ratsastustunti, mutta en varmaankaan kerkeä tehdä huomenna siitä postauksesta, niin koitan tehdä sen keskiviikkona.

Mitä tykkäsitte? Onko Simona teidän mielestä ihana? ;)

♥: Emmi


4 kommenttia:

  1. Simona on oikeesti tosi ihana poni♥ Tunnen sen sen edellisestä kodista ja ikävä on kova, olet kyllä ihanan ponin saanut elämääsi:) Rapsutas sitä mun puolesta!

    VastaaPoista
  2. Simona on kyl ihan huippuponi! :3 välitä sille paljon silityksiä multa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että moni on sitä mieltä :) mustakin se oli tosi mukava!

      Poista