3.10.2015

#219 Lassilla kavaletteja!

Moikka! Hieman myöhässä teen tiistain tuntipostauksen, mutta parempi se on myöhässä kun ei milloinkaan. Eli siis tiistaina lähdettiin tallille noin klo 16:50 ja tallilla oltiin klo 17:20. Menin katsomaan tuntilistaa ja siellä luki Lassi! Lassilla menin viimeksi leirillä laukkamaastossa, mutta olipa mukava päästä sillä pitkästä aikaa kunnolla ratsastamaan.

Lassi oli tunnilla, joten mulla olikin paljon aikaa. En siinä hirveästi mitään tehnyt. Kun kello oli jo paljon, menin laittamaan omat varusteet päälle. Sitten odottelinkin tunnin alkua. Menin Lassin luo ja laitoin eka jalkkarit ennen kuin hyppäsin selkään.

1.

2.

3.


Kiristin vielä satulavyön ja lähdin uralle. Ihan alkuun otettiin käynnissä keskiympyrä käyttöön R ja S kirjaimista. Keskellä oli neljä kavalettia, mutta ne jätettiin sisäkäden puolelle. Lassi oli vähän liian laiska, joten sain käskeä sitä eteenpäin. Sitten jätettiin keskiympyrä pois ja jatkettiin ravissa pääty-ympyröillä.

Ravissakin Lassi meinasi olla laiska, mutta kun käytin raippaa, niin se reipastui ihan kunnolla. Pääty-ympyrällä oli kavaletti, joka myös ylitettiin. Siinä ei ollut mitään ongelmaa, Lassi oli kivan reipas.

4.

5.


Sitten otettiin pitkän sivun loppuun laukannostot ja laukattiin ympyrälle ja mentiin kavaletti myös laukassa. Lassi meinasi vähän turhaan innostua, mutta sain ihan hyviä laukannostoja ja ympyrät ja kavaletitkin onnistui.

Sitten otettiin hetkeksi käyntiin pitkillä ohjilla. Seuraavana kaikki tuli yksitellen keskiympyrälle ja tultiin laukassa kaikki neljä kavalettia. Olin toiseksi viimeisenä. Vaihdoin suunnan ja nostin laukan. Kavalettien väliin oli hyvä, jos tuli 4-5 laukka-askelta. Väleihin tuli kumpaakin, ja olikin päättämistä, että millä askeleilla mennään. Koitin ratsastaa Lassia enemmän eteenpäin ja laukkoja tuli 5. Tehtävä meni ihan hvyin, olisi pitänyt vain enemmän ratsastaa eteenpäin.



Sitten loppuravailtiin ympyröillä ja otettiin käyntiin. Olin ihan tyytyväinen tuntiin, vaikka parannuksia olikin jonkun verran. Lassi ei jatkanut tunnille, joten vein sen talliin. Riisuin siltä varusteet ja harjasin sen. Sitten lähdinkin kotiin.

Kerroin silloin, että kerron lähempänä, mitä muutoksia on tulossa, ja huomenna nään ensimmäistä kertaa mun uuden hoitoponin! Mutta huomennapa kerron siitä sitten lisää :) Moikka!

♥: Emmi

2 kommenttia:

  1. "koitin ratsastaa Lassia enemmän eteenpäin ja laukkoja tuli 5"
    Kun haluat enemmän laukkoja niin eihän sillon lisätä vauhtia vaan päinvastoin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotin että halusin neljää laukka-askelta ja koitin ratsastaa sitä neljää mutta tuli 5 :D

      Poista