16.7.2015

#200 Leikkitunti Almalla

Moi. Tän postauksen olisi pitänyt tulla jo, mutta en ole kerennyt tehdä. Eli siis kerron teille tiistain ratsastustunnista. Lähdettiin Selinalta 17:20 ja oltiin puolelta tallilla. Mentiin katsomaan tuntilistaa, jes sain Alman! Meillä oli leikkitunti ja sai mennä ilman satulaa. Menin harjaamaan Almaa karsinaan ja kun olin harjannut ponin, hain suitset. Vein suitset oveen odottamaan ja menin laittamaan itselle varusteet päälle. Kun kello oli 17:55, menin laittamaan Almalle suitset. Sain kuvaajan tunnille, mutta monet kuvista voi olla tärähtäneitä, joten pahoittelut siitä.

1.

2.

Heti ensimmäisenä alettiin leikkimään peiliä. Alma kuunteli tosi hyvin apuja, sain pysäytettyä sen joka kerta eikä tarvinnut kertaakaan palata takaisin alkuun. Kun oltiin hetki leikitty peiliä, oltiin tallipalaa leikkiä.

3.

4. Kilpailu Selinan kanssa tallipaikasta :D

5.

6.

Kun oltiin oltu talli palaa- leikkiä, oltiin hevosenvaihtohippaa. Se oli kivaa, pääsi käymään kaikkien ponien selässä. 

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Hevosenvaihtohipan jälkeen, alettiin hyppäämään vuorotellen ristikkoa ja pientä pystyä. Niistä mulla ei ole valitettavasti kunnon kuvia. Alma oli kyllä innoissaan pienistä esteistä, ei meinannut millään pysyä housuissaan :D Kaikki sai hypätä neljä kertaa, hauskaa se oli!

16.

17. 

Hyppyjen jälkeen oltiin vielä maa, meri, taivasta ja sen jälkeen tehtiin ravissa pääty-ympyröitä. Tunti oli tosi kiva! 

18.

19.

Tunnin jälkeen vein Alman karsinaan, tosin ennen karsinaan vientiä, otettiin vielä pari kuvaa musta ja Almasta. Harjailin Alman ja lähdettiin kotiin. Tämä oli muuten viimeinen ratsastustunti ennen leiriä! Ratsastusleirille lähden sunnuntaina, joten ensiviikon blogi on lomalla. Leirin jälkeen teen teille joka päivältä postauksen, joten nähdään leirin jälkeen, moikka!

20. ♥

♥: Emmi







12 kommenttia:

  1. Miten tuota maa meri taivas leikkiä ollaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa selittää kunnolla, etsi googlesta niin eiköhän se löydy :)

      Poista
  2. Liikaa kuvia.. Miksi muuten otit sen uuden ulkkan pois? must se oli tosi kiva..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, huomasin itsekkin että kuvia oli paljon. Äläpäs hätäile. saattaa tulla jossakin vaiheessa muutoksia :)

      Poista
  3. Tuli kyllä otettua niin hienoja kuvia että.... ei. En ole tyytyväinen kuin 4. 5. Ja joihinki Elmo kuvista! Mutta ehkä ens kerralla sitä kameraa osais käyttääkki! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko Rosanna, vai kirjoittiko tän täysin tuntematon? :D

      Poista
  4. Kuvat ovat tosi hyvä laatusia ��

    VastaaPoista
  5. Kuka on tuola valto kuvassa oleva toine heppa

    VastaaPoista