15.7.2015

#199 Toisen kerran Harrin selässä

Moi! Eilen menin Selinalle yöksi, ja suunniteltiin että jos me tänään ratsastettaisiin Harrilla, (Selinan perheen hevosella). Tänään aamulla, herätys soi klo 9 ja puettiin vaatteet päälle ja mentiin syömään. Sen jälkeen vaihdettiin ratsastuskamppeet päälle, ja mentiin talliin.

Tallissa Selinan kanssa harjattiin Harri. Tuntui hirveän isolta harjata sitä, kun on tottunut pienempiin poneihin :D Kun oltiin harjattu Harri, Selina haki satulan ja laitettiin se yhteisvoimin selkään. Sen jälkeen laitettiin suitset. Sitten Harri olikin valmis. Selina ratsasti ensin puoli tuntia, sen jälkeen minä puoli tuntia. Selina talutti Harrin kentälle, ja hyppäsi selkään. Kun Selina ratsasti, mä kuvasin sitä ja Selina kuvasi vastaavasti myös mua. Selina ratsasti tosi hyvin Harrilla, ja Harri näytti tosi rennolta ja kivalta.

1.

2.

3.


Nousin Harrin selkään ja lähdin kävelemään käynnissä. Kävelin vähän aikaa uraa pitkin ja sen jälkeen tein pari ympyrää ja tulin pari kertaa puomeja. Kun Harri alkoi tuntua hyvältä, Selina sanoi että voin siirtyä raviin. Ravissa tein ympyröitä ja voltteja. Harri oli ehkä hieman laiska, mutta kyllä se siitä piristyi ja liikkui tosi kivasti. Ravissakin taisin tulla pari kertaa puomit.

4.

5.


Sitten siirryin käyntiin ja koitin pitkällä sivulla väistöä. Se ei mennyt ihan niin sujuvasti, mutta kyllä sieltä jokunen ristiaskel tuli. Sitten alkoin ravailemaan taas, ja tein ympyröitä ja suunnanmuutoksia. Ympyrällä aloin nostamaan laukkaa ja pariin kertaan laukka ei noussut mutta sitten se onnistui. Tein kummassakin päädyssä pari laukkaympyrää, ennen kuin vaihdoin suuntaa.

6.

7.


Toisessa suunnassa ympyrällä, laukannostot onnistuivat heti ensimmäisellä kerralla. Laukkasin kummassakin päädyssä ja menin vielä pari kertaa laukassa pitkän sivun. Sitten olikin loppuravien vuoro. Pitkillä sivuilla lisäsin tempoa ja lyhyillä sivuilla vähensin tempoa. Ne onnistuivat hyvin. Sitten tulikin alas selästä ja vietiin Harri talliin. Ratsastin viime kesänä Harrilla viimeksi, ja oli tosi kiva päästä sen selkään taas! Oli kyllä ihana heppa kertakaikkiaan! Ja iso kiitos Selinalle näistä ihanista kuvista! ♥

8.

9.

TEIDÄN SUOSIKKIKUVA?

♥: Emmi

2 kommenttia: