3.7.2015

#193 Koko päivä tallilla!

Moikka. Eilen mulla ei ollut oikein mitään tekemistä, joten lähdin Sallan kanssa tallille, kun oli niiin ihana ilma, tarkeni t-paidalla ja shortseilla! Pakkasin eväät ja muut tavarat, äiti lähti viemään mua Sallalle klo 12 jälkeen. Sallalta lähdettiin tallille 13:30 ja perillä oltiin 13:40. Postauksesta saattaa tulla aika kuvapainoitteinen, mutta toivottavasti se ei haittaa.

Tallin pihalle tultua, vietiin tavarat satulahuoneeseen, ja mentiin katsomaan hevosia, jotka eivät olleet laitumella, vaan tarhassa. Siinä otin pari kuvaa ja katsottiin hetki, kun kahta hevosta uitettiin uittoaltaassa. Lähdettiin hakemaan Sallan ja yhden toisen tytön kanssa suokkeja laitumelta, kun tunnit alkoivat viideltä.

1.

2.

Ruunien suokkilaitumella on viisi suokkia, ja otettiin kaikki talliin. Ensimmäisellä kerralla otettiin Jäpälä, Heppu ja tarkoitus oli ottaa Lassikin, mutta arvatkaapa antoiko se kiinni :D Minä siellä yritin ottaa sitä kiinni ja se vetää siellä pierupukkilaukkaa. No, otettiin ensin pelkästään Jäpä ja Heppu ja talliin tultaessa, otettiin kaurakauha mukaan. Kun tultiin taas laitumelle, Lassia ei näkynyt kun se oli hypännyt laitumella olevan ojan yli alemmas. Sinne menin kaurakauha kädessä ja Lassi korvat hörössä yritti syödä niitä, mutta aina kun yritin laittaa päitsiä päähän, se lähti. Lopulta Lassi hyppäsi sen ojan yli takaisin sinne ylös, ja menin sinne ja saatiin lopulta sekin kiinni. Ratsastin Lassin pois laitumelta.

3.

4. ♥

5.

6.

Kun kaikki suokit oli haettu, mentiin syömään satulahuoneeseen eväitä. Sen jälkeen lähdettiin Sallan kanssa hakemaan Elmoa ponien laitumelta. Se laidun on kaukaisin ja sinne on joku päälle 1km matkaa. 

Onneksi oli kamera mukana, niin sai ihania kuvia ponilaitumelta, kun ne on niin kuvauksellisia söpöläisiä. Salla otti Elmon laitumelta mukaan ja minä sillä aikaa räpsin kuvia poneista. Kun oltiin lähdössä, siitä ei meinannut tulla oikein mitään, kun Elmo ei olisi halunnut lähteä muiden luota, joten se juoksi Salla perässä aina ojaan/puskaan joka oli täynnä nokkosia ;D

7.

8.

9. Poni hukassa :D

10.

11.

12.

13.

Iltaa kohti vietiin suokit takaisin laitumelle ja haettiin Lutte ja Rosanni. Juosten mentiin laitumelle hakemaan niitä, kun tuntiin oli pari minuuttia aikaa. Salla otti Rosannin ja minä Luten. Lutelle Rosanni on niin tärkeä, että kun Salla juoksi Rosannin kanssa edellä, eikä niitä enään näkynyt, niin lopputulos oli, että Lutte juoksi kaikki puskat läpi ja vedätti mua ihan kunnolla :D No, talliin kuitenki selvittiin. Lopuksi vietiin vielä Elmo ja sitten lähdettiin tallia kohti takaisin ja kello olikin jo yhdeksän, joten meitä oltiin tultu jo hakemaan.

Mitäs te tykkäsitte talläisesta tallipäivä postauksesta? Oliko teidän mielestä liikaa kuvia tai tekstiä? Kertokaa ihmeessä! Nyt ensiviikolla en mene ratsastustunnille, kun on muuta menoa, tosin vielä en kerro mitä. Maanantaista torstaihin en todennäköisesti ole päivittelemässä blogia, mutta perjantaina olen. Joten blogi on pari päivää hiljaa. 

MIKÄ OLI TEIDÄN SUOSIKKIKUVA?

♥: Emmi






2 kommenttia: