31.7.2014

#140 Leiriviikko: Torstai

Tänään heräsin 7:30 ja väsytti tosi paljon, koska meillä oli edellisenä yönä yömaasto noin 1:00. Kaikki meni pelkästään päitsillä ja riimunarulla ja kaikki meni tandemilla. Menin Selinan kanssa suokkitamma Helmillä. Helmi ei ollut mikään helpoin tapaus käsiteltävänä mutta oli muuten ihana heppa ja tosi hauskaa oli.

Syötiin normaalisti ja lähdettiin hakemaan poneja laitsalta. Hain Alman koska menin sillä tunnilla. Meillä oli maastoestetunti ja odotin sitä tosi innolla. Vein Alman talliin ja alkoin harjailemaan sitä heti. kun olin saanut harjattua Alman pistin sille suojat jalkaan. Leiri-isonen Ninni laittoi kaikkien ponien ja heppojen suojien päälle vielä jesaria että ne varmasti pysyvät. Kun olin saanut ponille loput varusteet laitoin omat kamat päälle.

Laama agentti ♥


Verkattiin ekana kentällä. Tehtiin ekana käynnissä pysähdyksiä ja ympyröitä. Alma pysähtyi ihmeen helposti vaikka yleensä se meinaa jäädä etukenoon ja ottaa askelia mutta tänään ei. Ravissa tehtiin myös pysähdyksiä ja kummassakin päädyssä oli päätyympyrät, toisella ympyrällä kaksi tukkia, toisella puomit ja tukki.

                                                                                En itke tuossa kuvassa :D

Ennen kun lähdettiin maastoesteradalle, tultiin jokainen yksitellen rata. Ensin oli pysty joka oli suunnilleen 55cm sen jälkeen tynnyri ja tynnyrin jälkeen kaksi tukkia. Alma oli tosi hyvin kuulolla eikä tullut yhtään kieltoa.


Kun kaikki olivat suorittaneet radan puhtaasti lähdettiin jonossa maastoesteradalle. Opettaja jakoi meidät kaikki eri paikkoihin joista edettiin esteelle. Tarkoituksena oli hypätä huilueste ja jatkaa siitä rivieralle eli vesihaudalle. Mua jännitti aika paljon koska en ollut aiemmin hypännyt maastoesteradalla mutta se meni tosi hyvin.








Alma hyppäsi LOISTAVASTI kaikki esteet ja oli ihan innoissaan kun sai juosta vedessä. Mää rakastan tuota ponia ihan liikaa ♥

Toisen tunnin menin Lutella ja meillä oli suunnistusta. Maastoesteradalle oli piiloitettu kirjaimia ja niistä muodostui sana Yliranta. Se oli kivaa vaikka en löytänyt yhtään kirjainta :D

Illalla ratsastimme rodeohärällä ja tää oli mun neljäs peräkkäinen vuosi Ylirannalla leirillä enkä oo koskaan uskaltanut mennä härän selkään mutta tänään uskalsin!

Ihailkaa tunteella mun ilmeitä :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti