28.7.2014

#138 Leiriviikko: Tiistai

Edellisenä yönä oli leirikaste noin klo 1:00. Pistettiin pintelit kasvoille, otettiin narusta kiinni, juostiin, käveltiin, istuttiin vesihaudassa, syötiin sinappia johon oli lisätty jotain sontaa, maattiin maneesin hiekalla ja istuttiin isoon juomasankkoon joka oli täynnä hevosenkakkaa ja vettä jotta se olisi vähän velliä. HYI :D

Aamulla heräsin taas noin 7:30 ja väsytti ihan hirveesti. Puin ratsastuskamppeet päälle ja menin syömään aamupalaa. Sen jälkeen jaettiin hevoset ja sain Sirun kuten toivoinkin. Lähdettiin hakemaan poneja laitsalta ja sen jälkeen mentiin rakentamaan esteitä. Meillä oli siis lännenratsastustunti ja tunti alkoi poikkeuksellisesti klo 10:00 koska meni aikaa esteiden teossa. Sen jälkeen menin laittamaan Sirun valmiiksi.

Kädet kauniisti :D Kuvissa ei näy ollenkaan esteitä...

Helekutti mikä laatu... koittakaa kestää.. ei tuu toistumaan!

Siru oli ihan SAIRAAN rohkee ja se uskalsi mennä kaikista erikoisesteistä. Yksi este oli semmoinen että sivuilla oli puomit ja niitten keskellä oli sininen loimi, vähän niin kuin joki. Siru kävelin vain suoraa tietä yli eikä jäänyt ihmettelemään. Olin tosi tyytyväinen tuntiin ja Siru sai kunnon rapsutukset. Tunnin jälkeen pesin Sirun.

Seuraava tunti alkoi 14:00 ja se oli leikkitunti. Menin Valtolla pitkästä aikaa. Menin talliin joskus 13:30 harjaileen Valtoa ja äiti tuli katsomaan tuntia. Kun olin harjannut ponin pistin sille suitset. Ratsastettiin maneesissa jotta saisimme sinne musiikkia. Alkuun käveltiin uralla ja oltiin raippahippaa. Meinasin tippua yhesti siinä pelissä kun Valto lähti kipittämään kovaa vauhtia :D

Tein ison saavutuksen enkä tippunut Valtolta kertaakaan :D Oltiin tuon tunnin aikana raippahippaa, talli palaa, maa,meri,taivas ja en muista mitä muuta.


Kuvassa Valto, Lutte ja Elmo






5 kommenttia:

  1. Tää on tosi kiva tää leiripäivä juttu!! Rispektiä siitä :) Ja myös sun uudesta hienosta bannerista!:)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Saisinko tehdä sinulle bannerin:)

    VastaaPoista