1.8.2014

#141 Leiriviikko: Perjantai

Viimeinen päivä käsillä. Herätys soi 7:30 puin vaatteet ja menin aamupalalle. Meille oltiin jaettu leirikisa hepat jo edellisenä iltana ja sain Sirun. Aamulla lähdettiin hakemaan poneja ja hevosia laitumelta, hain Sirun. Vein sen talliin ja aloin harjaamaan Sirua mahdollisimman puhtaaksi ja letitin harjan ja hännän. Sen jälkeen mentiin tutustumaan rataan. Rata oli tosi helppo. Ensin oli pujottelutötteröt, pieni tukki, puomilabyrintti ja pysähdys kahden puomin väliin. Se meni tosi hyvin mutta Sirun satulassa on jotenkin yllättävän hankala nousta kevyeeseen istuntaan ja olin sen kaulalla melkein :D

Ratsastimme kahdessa ryhmässä. Kun meidän ryhmästä kaikki oli suorittaneet oman suorituksen, menimme kävelemään maneesiin. Kun toinen ryhmä oli valmis jaettiin palkinnot. Tulin Sirun kanssa kuudenneksi ja olin siitä tosi tyytyväinen.

Riisuin Sirulta varusteet, otin letit pois ja kastelin ponin sienellä. Sen jälkeen menin keräämään rataa pois kentältä. Menin Iitun, Selinan ja Sallan kanssa yläkertaan pakkaamaan tavaroita ja siivottiin huone. Sen jälkeen äänestettiin kivointa leiriläistä ja isosta. Sitten syötiin tortillaa ja mentiin viemään hevosia laitumelle.

Sen jälkeen Anne toi meidän leirikuvan ja sitten oli kotiinlähdön aika. Tuli niiiiiin ikävä kaikkia tyttöjä! Tää leiri oli parhain leiri ikinä ja oli parhaimmat leiriläiset ikinä ♥ Meillä oli koko ajan niin hauskaa ja ei koskaan riidelty. Kerrassaan mahtava leiri! Tässä vielä leirikuva ja leirivideo.

Selina,Nea,Pinja,Anja,Emilia,Annika,Sanna,Iitu,Heidi,Enni,Laura,Aino,Pinja,Jenni,Oona,Minttu,Salla♥



KIITOS VIELÄ KAIKKI PARHAASTA LEIRISTÄ! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti