27.3.2016

265. Tallipäivä runsailla kuvauksilla!

1.

2.

3.
Nyt pitkästä aikaa postausta, jossa on runsaasti uusia kuvia! Tänään aamulla viestiteltiin Sallan kanssa, josko lähdettäisiin tallille ja niinhän me lähdettiin tallia kohti. Olin tallilla noin 11:30 ja Salla ei ollut vielä tallilla, joten nappasin heti kameran käteen ja menin kuvailemaan hevosia. Siinä kerkesinkin kuvata aika kauan, ennen kuin Salla tuli. 

4. Yksi suosikkikuva Lutesta!

5. 
Mentiin talliin ja päätettiin järjestellä kaikkien hevosten harjat ja pistää kaikille uudet harjat ja suojat, mitkä kenellekkin kuului. Siinä kestikin sen verran kauan, että seuraavaksi haettiin Sallalle Rosanni tarhasta, kun Salla meni ratsastamaan sillä. Hoidettiin Rosanni oikein kunnolla, kun odotettiin että muut lähtivät. Kyllä siinä kestikin, kun sillä oli oikein kunnon karvanlähtöaika!

No, lopulta saatiin heppa valmiiksi ja mentiin maneesiin. Maneesissa autoin Sallaa ja otin itse kameran käteen. Ulkona oli sen verran kirkas ilma, että se heijasti maneesiin, siellä saikin ihan hyviä kuvia. Siinä sitten kuvailin Sallan ratsastusta ja keksin tehtäviä, mitä Salla toteutteli siinä. Kun oli ratsastukset ratsastettu, vietiin Rosanni talliin, purettiin varusteet, pistettiin loimi päälle ja annettiin paljon leipiä.

6.
Kun oltiin Rosanni hoidettu, mentiin syömään eväitä ja lähdettiin taas ottamaan kuvia. Tällä kertaa ihan sellaisia, missä oli ihminenkin mukana. Kuvista tuli todella ihania ja niitä ilmaantuukin tähän postaukseen aika paljon.

7. © Salla Aalto

8. ♥ © Salla Aalto

9. © Salla Aalto

10.

11.

12. © Salla Aalto

13.

14.

15.
Näistä kuvista tuli aika hyviä, koska hepat olivat koko ajan korvat höröllä. Seuraavaksi mentiin Lassin luo, joka ei ihan niin innokkaasti pitänyt korvia pystyssä. Kuitenkin pari hyvää tuli, oli hyviä enemmänkin, mutta olin pilannut ne kaikki omalla ilmeelläni :D

16. Nenäliinapaketti herätti vähän huomiota :D © Salla Aalto

17. ♥ © Salla Aalto

18.
Kuvailujen jälkeen mentiin talliin ja opetettiin pikku tytöille, miten rasvataan suitset. Kerkesin parit suitset rasvata ja sitten mua tultiinkin hakemaan kotiin. Oli kyllä mukava tallipäivä ja kuviakin tuli otettua paljon.

Kommentoikaa alas, mikä oli teidän suosikkikuvanne ja kertokaa minkälaisia postauksia haluatte!









5 kommenttia:

  1. Kuva 17 oli kyllä lemppari! Voisikko tehä ylirannan suokeista postauksen (tuntihepat)? Ja oisko sulla antaa neuvvoa kun ajattelisin tulla ekaa kertaa ylirannalle ratsastamaan ja en oikein tiiä millasia ne hepat on (ite oon alkeistasone) nii mikä olis semmone sopiva mulle?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin se on kiva :) Voin ilman muuta tehdä niistä jonkinlaiset esittelyt jossain vaiheessa! Hmm en kyllä oikeen tiedä, kaikki hevoset siellä on kyllä kilttejä, mutta ratsastuksenope siellä osaa antaa jokaiselle sopivan hevosen tai ponin! :)

      Poista
  2. 17 on yli ihana! Jos voit joskus tehdä videota, niin ois ihan super kiva!!!! Kuva postaukset on ihania ja muutenkin tykkäsin tästä:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ehkä voisin joskus jotain heppavideota kokoilla tänne :) kiva kun tykkäsit!

      Poista