26.3.2016

264.Leikkitunti Elmolla

Heippa! Eilen olin korvaamassa ratsastustunnin, kun en päässyt tiistaina. Torstaina alkoikin pieni pääsisäisloma, joten eilen olikin vapaa päivä muuten. Tallille lähdettiin normaaliin aikaan, kuten aina tiistaisinkin. Tallille päästyä menin katsomaan tuntilistaa ja siellä luki Elmo. Oli mukava päästä pitkästä aikaa ratsastamaan Elmolla. Luvassa olikin leikkitunti, joten ei ollut kiirettä laittaa ponia kuntoon.

Pahoittelen suuresti laatua, mutta halusin kuitenkin pistää nämä...

Alkuun käveltiin hetki ja sitten alettiin leikkimään Menin harjailemaan Elmoa ja yllätykseksi se olikin ihanan märkä ja likainen. Siinä sitten hoitelin ponin valmiiksi ja menin laittamaan omat varusteet päälle. Sitten menin laittamaan Elmolle suitset ja oltiinkin jo valmiita. Mentiin maneesiin ja noustiin selkään. Ensimmäisenä oltiin peiliä ja väriä.




Kun oltiin saatu peili ja väri leikittyä, alettiin leikkimään hevosenvaihtohippaa. Sitä oltiinkin aika kauan ja pääsin itse myös Almalla ja Hepulla. Jönssiä talutin myös välillä. Viimeisenä oltiin viestiä. Ensimmäisenä ylitettiin puomi, pujoteltiin tötsät ja mentiin ristikko tai puomi ja päädyssä kierrettiin penkki. Tunti alkoikin loppumaan ja sitten kerättiin tolpat pois maneesista ja vein sen jälkeen Elmon talliin. Hoidin ponin ja sitten lähdinkin kotiin.

Tästä tunnista ei ollut kauheasti kerrottavaa, joten toivottavasti ei haittaa. Mun hevosinstagramissa on pieni videopätkä tästä tunnista, joten jos kiinnostaa, niin laittakaa seurauspyyntöä. Käyttäjälle pääsee TÄSTÄ
Jotkut saattoivat nähdä blogin uuden ulkoasun ja ihmettelee, että miksi sitä ei enää ole. Syynä se että jotakin tapahtui ja kaikki koodailut hävisi. No, onneksi saan samalta tekijältä varmaan ihan pian uuden ulkoasun! Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti