16.8.2014

#144 Hyppelyitä

Moikka! En tiiä onko tässä ollu joku tauko vai mitä? No, koulu on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja kohta onkin jos syysloma.

Tämän postauksen aihe ei ole kuitenkaa koulu vaan estetunti Anskulla. Ansku on siis Ronjan ja heidän oma hevonen ja kaverini Hanna pitää Anskusta blogia joten käykää kurkkaamassa. Ronjan äiti piti siis mulle estetunnin koska on ens viikolla luvassa estekilpailut niin täytyi harjoitella.

Lähdettiin tallille joskus 12:30 ja Selina oli meidän mukana. Ansku oli jo kiinni pihalla kun tultiin joten menin heti harjaamaan sitä. Kun olin harjannut Anskun, laitoin sille suojat jalkaan ja varusteet päälle.

Aluksi kävelin vähän aikaa Anskun kanssa kentällä ennen kun nousin selkään. Selässä otin alkukäynneissä vaikka mitä ympyröitä, kiemuroita, suunnanmuutoksia ja mitä sattuu. Sitten aloin ravailemaan ja tein ympyröitä.

Selina ja Ronjan äiti rakensi sillä välillä esteitä kun verryttelin. Sitten aloin tulla kahta ristikkoa. Loppua kohti esteet olivat 50-60 cm. En oikeen saa mitään aikaseksi kiroitettua joten antaa kuvien puhua puolestaan.

















Tällä kertaa oli aika paljon kuvia mutta ei kai se haittaa. Mun mielestä tunti meni super hyvin! Kommenttia mitä tykkäsitte :) Moikka!

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Saitko minun tekemän bannerin? Entä piditkö siitä? Se oli ensimmäinen itse tekemä banneri joka onnistui omasta mielestäni aika hyvin.

    VastaaPoista
  2. Miks oot työntäny sun kädet noin eteen tossa ekassa kuvassa ja miks vähän niinku suusta hypyssä. Tämän ei ollut tarkoitus loukata vaan mun oma istunta on ihan samanlainen niin mietin oisko mitään keinoa parantaa se:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä omasta mielestäni ole työntänyt käsiä liian eteen enkä vedä hevosta suusta vaikka se siltä saattaa näyttääkin susta :)

      Poista
  3. Oi tosi kiva tää sun blogi, tykkään sun kirjotustyylistä ja kuvista!:) Ratsastat hyvin. Jään lukeen!

    specialsilencess.blogspot.fi käy toki kurkkaan! x)

    VastaaPoista