3.8.2014

#143 Toisenlaista menoa

Eilen lähdin kaverini Sannin kanssa tallille missä hänen liikutusponi Moona oli. Moona on mulle jo tuttu nimittäin Tähden kanssa samalta tallilta. Menin Sannille noin 12:00 ja lähdettiin suoraan tallille. Sinne ei kestänyt ehkä kuin 10min kun pyörällä polkaisi.

Kun päästiin tallin pihaan mentiin hakemaan Moonaa. Voi että se oli pieni ja suloinen! Vietiin se pihattoon ja harjattiin se ja tehtiin sen kanssa pihatossa vähän aikaa temppuja ennen kuin laitoimme suitset. Moona on tosi taitava tempuissaan vaikka on todella nuori poni.

Alkuun Sanni ratsasti Moonalla. Sanni meni ihan pitkillä ohjilla käynnissä, ravissa ja laukassa. Sen jälkeen mä sain vähän aikaa ratsastaa Moonalla ilman satulaa. Mulla ei ollut oma kypärä mukana joten lainasin Sannin kypärää joka oli IHAN liian pieni joten rajasin kuvista oman pään pois.



Käynnissä tein pieniä ympyröitä. Se oli kyllä tosi kiva kun Moonalle sanoi ptruu, se pysähtyi heti. Ravissa kans koitin tehdä ympyröitä. Laukan sain nostettua vain kaksi kertaa kun se jotenkin tuntui niin hankalalta Moonan selässä. Sanni sanoi että saan tehdä ihan mitä vaan paitsi tippua. Kun yritin nostaa laukkaa kiljuin vain eikä Moona välittänyt mitään. Toivottavasti. Kyllähän sieltä yhdesti tipuinkin mutta ei sattunut yhtään. Moona seisoi paikoillaan ja oli ihmeissään että mikä sieltä tuli alas :D


Pistettiin Moonalle vyö ja jalkkarit jotta pysyisin selässä :D Vyö oli sen verran iso että se saattoi keikahtaa ympäri. Sain sen kanssa nostettua laukan mutta oli siinäkin hankala pysyä. Sanni vielä lopuksi verkkasi sen.

Sanni ja Moona

Sitten alettiin tekemään temppuja Moonan kanssa. Kokeilin ponin kanssa jalkojen nostelua joka onnistui Moonalta tosi hyvin. Jos vahingossa heilautin raippaa se heti nosti jalkoja. Koitin myös Moonan kanssa tavaran nostamista ja pusua.



Ainiin koitettiin me myös kumartamista että Moonalla osuu pää maahan ja pressun päällä seisomista JA pressua loimena.



Hei, eihän nää kuvat kuitenkaan paljoa kerro näistä tempuista joten kuvattiin teille pieni kooste! 




Mitä tykkäsitte? Oli aika paljon kuvia mutta ei kai se haittaa, moikka!

2 kommenttia: