2.7.2016

286. Hyppyjä Anskulla

Eilen mulla oli estetunti Anskulla ja tällä kertaa sain myös Ronjan kuvaamaan. Lähdettiin puoli kuuden aikaan ja Ansku olikin jo tunnilla menossa, joten menin odottamaan että pääsen selkään. Menin selkään ja laitoin jalustimet sopiviksi ja lähdin kävelemään. Ansku oli hyvin lämmitelty, joten tein parit pysähdykset ja liikkeelle lähdöt, ennen kuin siirryin raviin. Ravissa tein ympyröitä ja voltteja. Anskua sai herätellä aika paljon, kun oli aika lämmin ilma ja se oli mennyt jo yhden estetunnin aiemmin. Pari kertaa raipan huomautuksella Ansku liikkui reippaasti ja hyvin.

Kaikki kuvat © Ronja Vekki


Ravailujen jälkeen otin kumpaankin suuntaan pari kierrosta laukkaa ja siinä Ansku liikkui eteenpäin hyvin. Sitten kävelin hetken aikaa ja aloin tulla yksittäisenä punaista pystyä. Sain pystylle hyvät tiet ja Anskukin hyppäsi hyvin. Tulin pystyä molemmista suunnista ja sitten tulin pystyn jälkeen sinisen pystyn. Sitten hetken kävelin ja tultiin sarjaa, jolle olikin vähän vaikeampi tie ja se meinasi tuottaa aluksi ongelmia, mutta loppuen lopuksi sain hyvät tiet sarjalle kummastakin suunnasta.






Sarjan jälkeen tultiin rataa. Ensin tultiin violetti pysty, josta kaarrettiin siniselle pystylle ja sieltä tultiin sarjalle ja sarjalta violetti pysty. Rata meni hyvin, mutta vauhti meinasi välillä hiipua mutta sain sen kuitenkin korjattua. Lopuksi tultiin erilaisia ratoja ja sitten aloinkin loppu ravailemaan. Tunti meni tosi hyvin, sain korjattua pieniä virheitä ja oli mukava kun Anskua sai ratsastaa ihan kunnolla eteenpäin kun yleensä sitä pitää vähän pidätellä. Ensi perjantaina menen hyppäämään taas, joten eiköhän siitäkin tule sitten postausta.






Mitä tykkäsitte?

2 kommenttia:

  1. Voisit parantaa paljon blogiasi. Esim.... tiheämmin postauksia ja monipuolisesti erinlaisia postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, koitan parantaa blogiani parhaani mukaan! :)

      Poista