1.6.2016

280. Leikkituntia ja kahlausta

1. 

Heippa! Enää pari päivää koulua jäljellä ja sitten alkaa kauan odotettu kesäloma! Eilen pääsin koulusta aikaisin, joten lähdin tallille jo hyvissä ajoin. Tallille päästyä menin käymään yläkerrassa, jossa ope teki parhaillaan listoja ja kertoi että menen Almalla! Suunniteltiin, että mentäisiin kentällä koulua, mutta oli niiiin kuuma, että päädyttiin leikkituntiin ja tunnin lopuksi maastoesteradalle kahlaukseen. Mulla oli sen verran paljon aikaa, että lähdin hakemaan hevosia laitumelta ja sitten menin vaihtamaan puhtaita huopia. Hain Alman sisälle ja napsasin pari kuvaa siitä. 

2.

3.

Alma meni ensimmäiselle tunnille, joten lähdettiin Iitun ja Sallan kanssa käyttämään Jönssiä vihreällä. Jonkin aikaa syöteltiin ponia ja lähdettiin takaisin tallille. Menin laittamaan omat varusteet päälle ja toisen tunnin loputtua menin maneesiin. Maneesissa otin Almalta satulan pois ja nousin selkään. Käveltiin hetki maneesissa ja siirryttiin kentälle, kun se oli juuri saatu kasteltua.


























Kentällä leikittiin vähän kaikenlaisia leikkejä, esim. raippahippaa, hevosenvaihtohippaa ja peiliä. Kun tuntia oli kulunut jonkin verran, lähdettiin maastoesteradalle. Mentiin ensin kahluualtaasta käynnissä jonossa ja pidin Alman koko ajan liikkeessä, ettei se ala piehtaroida. Toukokuun alussa mulla oli estekurssi jossa menin Almalla ja käytiin kurssin loputtua kahlaamassa ja Alma alkoi piehtaroimaan varusteet päällä ja mulla oli saappaat ja kaikki varusteet litimärkänä :D

Kaikki ratsastuskuvat © Sanni Alaraasakka

7.

8.

Ravailtiin vuorotellen vedessä ja Alma oli kyllä innoissaan ja selvästi tykkäsi siitä. Melkein lopputunti menikin kahlailemassa ja vielä mentiin hetkeksi kentälle tekemään ympyröitä. Sitten tunti loppui ja vietiin ponit talliin. Harjasin Alman ja annoin ponille leivän. Nyt loppuun laitan kuvia kahlailusta.
Huomenna olisi tarkoitus lähtä vähän pidemmälle reisulle uittamaan hevosia ja luultavasti pääsen uittamaan Almaa!

9.

10.

11.

12.

13.

Mikä oli teidän lempikuva? Oletteko te uittaneet jo heppoja?




9 kommenttia:

  1. ihania kuvia ja kävin viikkoja sitten kahluuttamassa Ruudia!:)♥ -ella

    VastaaPoista
  2. Mikset maininnut kuka nämä ratsastuskuvat otti? :-)

    VastaaPoista
  3. onko lauantaisin joka vklp leikkitunteja vai?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun tietääkseni ole, nyt kesällä ei ole lauantaisin tunteja ja muuten silloin on talutustunteja :) tällä tunnilla meillä oli leikkitunti, kun oli niin lämmin ilma.

      Poista
  4. Mulla oli tuntu ennen sun tuntia ja mää näin kun olitte rappahippaa ja teillä kesti vaikka kuinka kauan saaha felicia kiinni vaikka muut sai ravata ja felucia joutu kävellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Almalla en viitsinyt mennä kovin lähelle kun on aika herkkä potkimaan :)

      Poista
  5. 2 on kyllä ehdottomasti suosikki❤️

    VastaaPoista