25.9.2015

#217 Takaosakäännöksiä Almalla

Moi. HETI alkuun haluan sanoa että todella isot pahoittelut siitä, että en ole päivittänyt blogia nyt juuri ollenkaan. Aikaa on kyllä ollut, mutta tuntuu että ei ole ollut aikaa tietokoneen äärellä. No, nyt olen kuitenkin täällä blogin ääressä. Ratsastustunneillekkaan en ole saanut kuvajaa.

Ajattelin kertoa tiistain ratsastustunnista, mitä nyt siitä muistankaan :D Eli tiistaina lähdettiin tallille noin klo 16:50 ja oltiin tallilla klo 17:20. Menin katsomaan tuntilistaa ja menin Almalla! ♥ Olin kyllä niiin iloinen siitä.

Alma oli tunnilla, joten puuhailin siinä jotain ennen tunnin alkua. Laitoin omat varusteet ja menin maneesiin. Laitoin jalkkarit sopiviksi ja hyppäsin selkään. Lähdin kävelemään uralle. Alkuun tehtiin käynnissä ympyröitä ja hetken päästä siirryttiin raviin.

Kuvat kesältä




Ravissa tehtiin myös ympyröitä ja tehtiin laukannostoja. Laukannostot onnistuivat hyvin, mutta ekassa nostossa Alma oli vähän löysä. Loput laukannostot onnistui tosi hyvin.

Sitten jakauduttiin kahdelle ympyrälle ja tehtiin käynnissä takaosakäännöksiä. Jokainen teki vuorollaan, Ensimmäisellä kerralla takaosakäännös onnistui ihan hyvin, loppuaskelista tuli hyviä. Muutkin kerrat oli ihan hyviä. Vaihdettiin suunta ja jakauduttiin samoille ympyröille. Siinäkin tehtiin pari kertaa takaosakäännöksiä ja ne meni omasta mielestä vielä paremmin. Sitten laukattiin ympyrällä aika kauan, ja Almakin oli kivan tuntoinen.




Sitten loppuravailtiin ja siirryttiin käyntiin pitkillä ohjilla. Tunti meni ihan mukavasti, vaikka välillä unohdin ratsastaa. Tunnin jälkeen hoidin Alman ja lähdin kotiin.

Unohdinkin kertoa siitä taksvärkkipäivästä, mutta en voi jälkeenpäin kuvitellakkaan että siellä olisin kuvia ottanut :D Vettä satoi kaatamalla ja olin 6h jälkeen aivan litimärkä :D Mutta huomenna mulla onkin estevalmennus pitkästä aikaa, ja koitan saada sinne kuvaajan, että postaustakin tulisi. Ensi viikolla tai kahden viikon päästä tapahtuu jotain jännää, mutta kerron siitä sitten lähempänä ;)

Mitä tykkäsitte? Kommentoikaa, moikka!

♥: Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti