1.1.2016

#250 Keskiviikon hoitopäivä

Moi. Keskiviikkona olin tallilla hoitelemassa Simonaa. Lähdin tallille sen verran aikaisin, että oli aikaa paljon. Kävin hakemassa Anskun, Aabran ja Kessin tarhasta. Anskulle ja Aabralle tuli ratsastajat, joten autoin niitä laittamaan ponit kuntoon ja autoin ne selkään maneesissa.


Sitten lähdin jakamaan päiväheiniä hevosille tarhoihin ja myös osalle sisään. Kun heinät oli viety, kävin hakemassa sisälle Simonan ja Helinän. Aloinkin hoitamaan Simonaa, kun ei tarvinut laittaa ketään hevosta valmiiksi. Toista tuntia varten menin varustamaan Simonan, mutta sille ei tullutkaan ratsastajaa, joten otin siltä varusteet pois. 


Sitten harjailinkin Simonan vielä, ennen kuin lähdin kotiin. Tästä tulikin aika lyhyt postaus, mutta toivottavasti tykkäsitte :) huomenna olen menossa Selinan kanssa tallille, joten katsotaan tuleeko huomiselta postausta.



Kertokaa kommenteissa, mitä piditte ja minkälaisia postauksia haluatte. Moikka! 



7 kommenttia:

  1. Oletko ratsastanut santralla? Jos et ole niin haluaisitko? Uskaltaisitko edes?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olisi hauska kokeilla Sandraakin, mutta uskon olevani sille jo liian pitkä. En siis ole ratsastanut sillä koskaan. Kyllä uskaltaisin kokeilla :)

      Poista
  2. Kuinka pitkä oot ? :)

    VastaaPoista
  3. Oi, vähänkö kiva löytää tämmönen puoliks Yliranta-blogi! Ite oon ollu yhesti siellä leirillä ( nyt kesällä 2015 ), ja kävin ennen leiriä & nykyäänkin aina lomilla siellä irtotunneilla. Kiva postaus ja liityin lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  4. Millon voisi taas tulla vähän tekstiä tänne bloginkin puolelle kun sun postaustahti on taas hidastumiseen päin? :)

    VastaaPoista