9.3.2014

#111 Äimäraution harjoitusestekilpailut

Moikka. Kuten otsikosta voi päätellä olin tänään Äimärautiolla. En itse ollut kilpailemassa mutta katsomassa kaverini Ronjan kilpailuja. Menin joskus 9:00 Ronjalle ja hoidettiin Ronjan poni Kessi valmiiksi. Sen jälkeen vietiin Kessi vinkkaan ja mentiin sisälle.

Mentiin katsomaan Ronjan uutta supersöpöä hamsteria. Noin kello 9:30 lähdimme autoon ja kohti Äimärautiota. Ronja meni kahdessa luokassa, 70cm ja 80cm. Autettiin Ronjan kaveria laittamaan sen ratsu valmiiksi ja mentiin käveleen yhdessä rataa. Sen jälkeen mentiin maneesiin katsomaan kun siellä alkoi ensimmäisenä ristikkoluokka.

Kun alkoi 60cm luokka mentiin ottamaan Kessi ulos vinkasta ja pistettiin varusteet päälle ja Ronja meni verkkaamaan. Ronja oli lähtölistassa 12.

Mun kameran uudella putkella tulee yllättävän hyviä kuvia!



Ronjan 70cm meni tosi hyvin ja puhtaat radat palkittiin ja Ronja sai ruusukkeen. Kävelytettiin Kessiä jonkun aikaa kunnes alkoi 80cm. Ronja oli siinä 14. Vähän ajan päästä Ronja meni verkkaamaan ja tulin ottamaan kuvia sinne. 




80cm luokka meni myös todella hyvin ja tuli puhdas rata ja ruusuke. Sen jälkeen mentiin autolle riisuttiin varusteet ja mentiin autoon ja lähdettiin.

Tästä tuli ehkä vähän lyhyt mutta toivottavasti ei haittaa!

♥: Emmi & Tähti



4 kommenttia:

  1. Voitko tehdä lisää videoita youtubeen?? Oot niin paras,kuinka vanha oot... Sun eka video blogi oli aaaivan ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos, oon 11 vuotta ja mulla on youtubessa uusi video ja lisään sen seuraavaan postaukseen! :)

      Poista
  2. Oletko ollut koskaan Kuusamossa leirillä?

    VastaaPoista