8.3.2014

#110 Hiihtoloma

Taas on jäänyt tää kirjoittaminen mutta koitan kirjoittaa aina kun kerkeän. Ajattelin kertoa vähän mun hiihtolomasta ku sitä on enään 2päivää jäljellä. Eli siis lähettiin viime viikon sunnuntaina kohti Turkua, koska mun isällä oli joku työhomma siellä. Menimme Turun kylpylään, Karibiaan.

Siellä oli aika iso kylpylä ja se oli ihan kiva paikka mutta tosi pienet huoneet. Aamulla sitten mentiin kaupungille shoppaileen ja kun mun isällä oli loppunu jotkut työt me mentiin käymään Helsingissä Starbucksissa. En oo aiemmin käyny siellä mutta pääsin kolme kertaa sinne koko reissulla.

Turusta oli tarkoitus ajaa Kotkaan mun mummulle ja vaarille mutta sitä ennen poikettiin Helsingissä. Päästiin Starbucksiin olin ihan innoissaan! Otin siellä Chocolate Cream Chipin joka oli ihan taivaallista!


Sen jälkeen lähettiin Kotkaan ja oltiin mummulla ja vaarilla kolme yötä. Niitten kerrostalossa on iso uima-allas joten käytiin melkein joka päivä uimassa siellä. Nähtiin myös mun serkun vauva Väinö joka on ihan supersöpö ja sen supersöpö tiibetinspanieli Lenni. Lähettiin Torstaina Vantaalle käymäään jossain kaupassa ja kävin myös Hööksissä mutta sieltä ei tarttunut mitään mukaan.

Sitten ajettiin Hesaan, ja mentiin viemään tavarat hotellihuoneeseen ja oltiin Scandic Marskissa yötä. Sen jälkeen lähettiin kattelemaan kauppoja ja mentiin syömään Burger Kingiin ♥ Sitte mentiin kattelemaan lisää kauppoja kunnes mentiin kahville, starbucksiin :D. Otin taas Chocolate Cream Chipin.


Sitten lähettiin metroasemalle että päästään käymään Itäkeskuksessa. Oli hauskaa istua metron penkillä pitkästä aikaa. Päästiin Itäkeskukseen kateltiin kauppoja ja kun oltiin oltu n. 1h lähettiin takas metrolla Hesan kaupunkiin. Siellä kateltiin vieläkin kauppoja ja käytiin ostamassa iltapalaa hotelliin.

Seuraavana päivänä lähettiin kotia, mutta piti käydä ostamassa Starbucksista smoothie :D 


MITÄ TYKKÄSITTE? EHDOTTAKAA POSTAUSIDEOITA!

♥: Emmi & Tähti



4 kommenttia:

  1. rajottaisikko vähän tuota starbucks hehkutusta?? >.<

    VastaaPoista
  2. Sun loma kuulosti kivalta! :)

    VastaaPoista