24.9.2013

#84 Ratsastustunti Sirulla

Tänään oli tosiaan ratsastustunti ja menin Siru-ponilla. Siru oli tunnilla joten siinä oottelin että kello oli tasan. Kyllä huomas että oli tosi kylmä kun paleli järjettömästi!


Kun kello oli tasan menin maneesiin ja Sirun luokse. Siru seisoi siinä kiltisti paikoillaan kun laitoin jalustimet ja tarkistin satulavyön. Kävelin maneesia ympäri ja Siru oli hieman laiska. Alettiin tekemään käynnissä päätyympyröitä ja taivutuksia.

Kuva on hieman tärähtänyt. Kuvia ei tullut kuin kaksi koska ei riittänyt valo maneesissa :(

Ravissa aloimme tekemään myös päätyympyröitä ja laukannostoja. Laukannostoissa poni oli hyvin hereillä mutta lähti hieman karkuun niissä. Laukkasin ympyrällä ja uralla normaalia laukkaa välillä :D

Sen jälkeen siirtyimme käyntiin ja aloimme tehdä täyskaartoja vai mitä ne nyt olikaan. Mentiin ekaksi sitä käynnissä pari kierrosta.

Sitten siirryttiin raviin ja tehtiin samaa tehtävää. Poni oli siinä reippaampi ja nosteli kunnolla jalkoja puomien yli. Kun oltiin tehty sitä  jonkun aikaa mentiin uralle harjoitusravia ja nostettiin vasen laukka. 

Siinä poni oli oikein kuuliainen eikä rynnännyt täyttä laukkaa ♥ Raipalla sai jonkun kerran huomautella joten laukka nousi aina jossain vaiheessa pukin kautta.


Loppukäynit ja loppuravit otettiin ja siinä meni hyvin ja ponilla oli sopivasti vauhtia.



HUOM! Minä korvaan tämän postauksen kun tässä oli niin vähän kuvia. En ole kertonut teille että minulla on nyt sunnuntaina 29.9 estekilpailut! Sieltä minä saan kuvia ja videoita. Joten jos sitä ennen ei tule postausta sillon tulee viimeistään!

 ♥: Emmi & Tähti


9 kommenttia:

  1. Oot laittanut kahden postauksen nimeksi/numeroksi #83 :) Kiva blogi ja postaus! Määki käyn ylirannalla, mutta oon siinä Junnu estetunnilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups niinpä olenkin :D Kiitos! Joo kiva kuulla :)

      Poista
    2. sulla on ihan kauheen hyvä blogi! Oon kattonu joka päivä tätä blogia kun näytit sen! Oon tuolla kuvas Elmolla!:D Siru näyttää aika kivalta kun ratsastat sillä:) t:Selina

      Poista
    3. Kiitti Selina! Juu, niin oot :) Kiitos, säki näytät kivalta ku meet Elmolla!

      Poista
  2. Moi, kiva blogi! :) Siru on meidän tallilta, ihana poni vaikka vain kerran meninkin </3 Ikävä sitä ja Valtoa, mites ne pärjäilee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne pärjää siellä tosi hyvin! Meen melkein joka kerta Valtolla :)

      Poista
    2. kivaa, mitäs tykkäät? :) ainakin sillon kun asusteli vielä täällä espoossa niin oli aika villi ja toisinsanoen aika mahdoton, mutta se kai on rauhoittunut?

      Poista
    3. Joo, se oli aluksi myös tosi villi toisin kuin Siru, mutta Valto on todella paljon rauhoittunut! :)

      Poista
    4. Ihanaa, että ne sai hyvän kodin! (: Täällä ne oli virattomia kun kävivät tosi harvoin tunneilla sen jälkeen kun selvisi millaisia ne on :/

      Poista