10.11.2013

#90 Linkkaa blogisi!


Etsin tässä uutta lukemista, joten päätin antaa samalla lukijoille mahdollisuuden saada ilmaista mainostusta omalle blogilleen. HUOM! Ei tarvitse olla välttämättä lukija :)

Tähän postaukseen saa omia hevosblogejaan lyhyen esittelyn kera. Niistä esittelen sitten mieluisimmat seka saatan liittyä lukijaksi jos minua kiinnostaa ;) Tässä olisi hyvä tilaisuus teille, joiden blogeilla ei ole kovin paljon lukijoita niin voi saada vähän huomiota omalle blogille! Eli postaukseen pääsee vain blogeja joilla on alle 600 lukijaa.

Ohjeet:
- Linkkaa blogisi alle
- Kerro sen nimi
- Kirjoita lyhyt (vähän enemmän kuin pari lausetta) esittely siitä. 
- Tämä on tarkoitettu lukijoille ja muillekkin jotka eivät lue säännöllisesti blogiani.

- Aikaa linkkailuun on 16.11.2013 asti. 

EI MUUTA KUN LINKKAAMAAN!

20 kommenttia:

  1. http://patu-nouseratsaille.blogspot.fi/

    - 14 vuotias tyttö satakunnasta, joka liikuttaa 10 vuotiasta pv ruunaa, Brunoa. Postauksia tulee vain jos on kuvia. Erikoispostauksia tulee lukijoiden & muiden toiveiden mukaan. Käymme valmennuksissa, esteillä. Ei olla kauaa vielä Brunon kanssa tunnettu (1 kuukausi) mutta tutustutaan kokoajan lisää. :)

    VastaaPoista
  2. http://myandponylife.blogspot.fi/
    Step Towards our Dream

    http://myandponylife.blogspot.fi/
    My and ponylife

    Blogi kertoo 12-vuotiaan oululaisen tytön ponielämästä niin hyvineen kuin huonoineen aikoineen. Blogin "päätähtiä" ovat 13.v Suomenpienhevos Sällin Maila "Maila" ja New forestinponi De Jager´s Miek´s Morgen "Syppe".

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. http://evejahevoset.blogspot.fi/

    Tykittäen esteitä

    Omaan pikku talliin kuuluu oma 15-vuotias suomenhevosruuna ja sen 14-vuotias omistaja joka pävittelee blogia. Kilpaillen ensi kaudella omalla hevosella harjoitus- ja seuratasolla esteitä. Valmentautuen myös niihin.
    Harvemmin tulee puhelin kuva postauksia ja videopostauksiakin on!

    VastaaPoista
  5. http://pikkuponeeeja.blogspot.fi/

    Superponit

    13v tytön blogi, jossa kerrotaan hänen elämästä kahden kilpaponin kera. Tavoitteena ensi kesänä valloittaa ylläpitoponin kanssa maastoesteradat! Tervetuloa seuraamaan elämäämme kisojen, valmennusten, kotitreenien ja muun kivan puuhastelun keskelle!

    VastaaPoista
  6. http://millajakingi.blogspot.fi/

    Kertoo mun arjesta , hevostouhuista , kavereista vähän mitä sattuu tiiät varmaan jo kingin mut lähinnä kingin ja mun arjesta ja tosiaan ois tosi kiva jos saisin enemman lukioita siihen mut en pakota ;)!

    VastaaPoista
  7. www.jennajaponit.blogspot.fi
    Jennan Elämää

    Kerron blogissani liikutusponistani sekä kahdesta muusta hoitsustani. Blogi on niin kuin puoliksi lifestyle-blogi. Liikutusponini on vasta nuori ja se ei oikeen osaa ratsastusta... Tavoitteenamme on mennä koulukisoihin ;)

    VastaaPoista
  8. http://rrakkaudestalajiin.blogspot.fi

    Blogi kertoo tavoitteellisesta esteratsastuksesta, nuoren hevosenomistajan arjesta, sen tuomista haasteista ja onnistumisista.

    VastaaPoista
  9. http://about-katri.blogspot.fi/

    16-vuotias tyttö kuopiosta kirjottelee lifestyle -tyyppistä blogia! aika paljolti teksitä, välillä vähemmän välillä enemmän kuvia. kerron paljon omista ajatuksistani ja mielipiteistä asioihin, mutta myös välillä ihan vain päivistäni tai tietyistä tapahtumista.

    VastaaPoista
  10. http://poniratsastajana.blogspot.fi

    Pian 14-vuotias tyttö kirjoittelee elämästään hevosten ja ponien kanssa. Paljon kuvia ja videoita postauksissa. Uusia lukijoita kaipaillaan, koska blogi on aika uusi.

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. dreamisfeel.blogspot.com


    Nuori bloggaaja kirjoittaa elämästään blogiin. Harrastuksina tanssi ja ratsastus. Blogist löytyy sekä kuvia että tekstiä.

    VastaaPoista
  13. Togetherisbueno.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  14. Inkamilaheyy.blogspot.fi

    Täällä ruuduntakana kirjottelee kaksi kohta 13- vuotiasta tyttöä itä-suomesta. Kirjoitamme blogiin noin 2 kertaa viikossa. Lifestyle blogi.

    VastaaPoista
  15. Inkamilaheyy.blogspot.fi

    Täällä ruuduntakana kirjottelee kaksi kohta 13- vuotiasta tyttöä itä-suomesta. Kirjoitamme blogiin noin 2 kertaa viikossa. Lifestyle blogi.

    VastaaPoista
  16. http://horseyouloveme.blogspot.fi/

    10-w tyttö joka kirjoittelee elämästään

    VastaaPoista
  17. marttiinajakiia.blogspot.fi

    13v. tyttö kirjoittelee hevospuuhistaan. Oma ponini jouduttiin lopettamaan, niin nyt kirjoitan silloin tällöin ratsastelusta naapureiden hepoilla! :)

    Toivottavasti en oo ihan kauheen myöhässä ;)

    VastaaPoista