30.11.2015

Joulukalenterin luukku 1: Suosikkiblogit


Näin se vain joulukuu hurahti käyntiin! Ihan näin alkuun haluan sanoa, että pahoittelen, kun ei ole taaskaan tullut postauksia, mutta korvaan epäaktiivisuuteni tämän vuoden joulukalenterilla. Kaikkiin luukkuihin ei mulla ole vielä ideaa, joten ehdotelkaa vielä  niitä :)  Osat postauksista teen etukäteen ja jos en kerkeä julkaista tiettynä päivänä tiettyä luukkua, pyrin julkaisemaan sen seuraavana päivänä toisen luukun kanssa.

Luen vaikka kuinka paljon erilaisia hevosblogeja, toisinaan joitakin harvemmin, toisia useammin. Viime viikkojen aikana on noussut kuitenkin esille blogeja, jotka tarkastan päivittäin, onko tullut uusia postauksia. Joten tässä olisi pienellä esittelyllä blogit, mitä luen paljon.

Tämä blogi kertoo 21-vuotiaan Pauliinan, risteytysponi Friten ja suokkitamma Neidin arjesta. Blogin löysin joskus kauan sitten jonkun toisen blogin lukulistalta ja heti ensisilmäyksellä ihastuin tähän blogiin. Tässä blogissa tykkään siitä, kun Pauliina kirjoittaa jotenkin erityisellä tavalla, jotenkin todella rennolla sellaisella. Myös Fritte ja Neiti on niin ihania ja on hauska seurata niiden touhuiluja. Blogissa tykkään myös ulkoasusta ja ihanista kuvista!


Tämä blogi kertoo 18-vuotiaasta Tiiasta ja risteytysponista Maistrosta. Tämän blogin olen löytänyt pitkiä aikoja sitten Facebookista, ja tähän blogiin eksyin ihan sattumalta. Ihastuin tähän heti, kun siellä oli niin ihania kuvia. Tiian blogissa tykkään kun tulee paljon postauksia, kuvat ovat ihania ja ulkoasukin sopii blogiin!



Tämä blogi kertoo 18-vuotiaasta Emiliasta, puoliveritamma Kimistä ja ihanista lampaista. Blogin lukijaksi ryhdyin jonkun toisen ehdottamana, en kyllä ollenkaan ihmettele. Emilialla on ihana blogi, kaikkine kuvineen,videoineen ja postauksineen! Muuta en osaa sanoa, ihana blogi.


Tämä blogi kertoo 12-vuotiaasta Annasta ja suomenhevostamma Kultsista. Annan blogia olen lukenut kauan aikaa ja tämä blogi sen kuin paranee. Annalla on ihana tyyli pitää blogia ja Annan ottamat kuvat ovat ihania. Ulkoasut ovat todella hienoja, omassakin blogissa on ollut monta Annan tekemää banneria. Ihana blogi kerrassaan!


LÖYTYIKÖ OMALLE LISTALLESI UUTTA BLOGIA? KERTOKAA VIELÄ LISÄÄ IDEOITA JOULUKALENTERIIN!







11 kommenttia:

  1. Kiitos paljon esittelystä ja mukavaa joulun odotusta :) !

    VastaaPoista
  2. joululahjatoiveet
    tallipäivä kuvina/videolla
    ratsastushistoria
    julkaisemattomat kuvat
    "15 faktaa minusta"
    toivekuva postaus
    "elämäni hevoset"
    kehitys kuvina
    lempihevosen/ponin 10 hyvää ja 10 huonoa puolta :D

    Tos nyt jotaai :D

    VastaaPoista
  3. Joo tallipäivästä videota tai kuvia!:)

    VastaaPoista
  4. Kiva, että tykkäät blogistani :)

    VastaaPoista
  5. Vanhoja kuviakin voisi olla aika mielenkiintoista katsoa;)

    VastaaPoista
  6. Jotenkin musta näyttää että Simonan suitset on sille liian isot. Ainakin kuolaimet on ihan superisot ja otsapantakin on liian alhaalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otsapanta on vähän liian iso mutta kuolaimet ovat sopivat ja hyvät, vaikka saattaakin kuvasta näyttää isoilta :)

      Poista